I denne sommer kan du få en prøvebehandling med pædagogisk kinesiologi, som lige præcis kan klare dit stress og dit søvnbesvær, i min klinik i Næstved. Til og med 7. august 2024 tilbyder jeg pædagogisk kinesiologi til kun 350 kr.

Der sker hele tiden nyt her. Sidste sommer tilbød jeg prøvebehandlinger i massage. I dag er jeg RAB godkendt fysiurgisk massør. Nu tilbyder jeg prøvebehandlinger med pædagogisk kinesiologi, fordi jeg oplever så mange mennesker med stress og søvnbesvær, og netop her har vi et kraftfuldt værktøj.

Dit stressniveau daler efter en behandling

Ved hjælp af muskeltest i pædagogisk kinesiologi kan jeg måle om en påvirkning / oplevelse er blevet oplevet af kroppen, som en udfordring eller en belastning. Udsættes vi for stressorer, som kan være fysiske, følelsesmæssige, tankemæssige eller spirituelle, så håndterer vi dem bedst, når vi ikke længere lader os stresse af dem. Det betyder som oftest, at når vi forholder os mere bevidst til en given stressor, så kan vi ændre kroppens fysiologiske svar på den. Ved afbalancering kan jeg rette kroppen op, så vi netop ikke behøver at lade os stresse af hverdagens oplevelser.

Vejen til et bedre skole- og børneliv

Undervisningsministeriet godkender pædagogisk kinesiologi som en metode til at hjælpe børn til bedre læringforudsætninger og dermed til et bedre skole- og børneliv. Jeg har specialiseret mig i at hjælpe børn og unge godt videre, og her kommer pædagogisk kinesiologi ind som endnu et meget nyttigt redskab i mit SOS forløb

Måske oplever du at dit barn ikke lærer optimalt som de andre børn. At de faglige skridt ikke er så store. Og jo ældre barnet bliver, jo større bliver gabet til de andre elevers faglige kundskaber. Det kan ikke undgå at påvirke selvværdfølelsen. Mit nye redskab kan være lige netop det, som skal til for at hjælpe med at lære optimalt.

Barnet skal af med sin følelsesmæssige stress, inden det er i stand til at lære effektivt. Det kan pædagogisk kinesiologi.

Pædagogisk kinesiologi kan afhjælpe

  • Problemer med indlæring
  • Manglenede fokus og opmærksomhed
  • Manglende motivation
  • Manglende selvværd og selvtillid
  • Dårlig søvn – søvnbesvær
  • Manglende tro på sig selv
  • Tankemylder
  • Stress

    Og helt ind til 7. august kan du få en prøvebehandling for kun 350 kr.

Her kan du læse mere om pædagogisk kinesiologi