Efter 4 gange hos Mette tror vores datter på sig selv igen. Vores datter led frygtelig af eksamens angst, efter en tur hos Mette er der intet tilbage. Samtidig med at vores søn har fået ro i sin krop, er vi voksne blevet vejledt i hvordan vi skal møde systemet. Vores søn var en tikkende bombe, nu laver han Cook og så bliver han rolig. Efter et besøg hos Mette kan vores søn sidde roligt og koncentrere sig i længere tid ad gangen.


Du laver mirakler Mette. Jeg er dig så taknemmelig for, at du gav mig muligheden for at få hjælp af dig. Vi er mange, der har brug for din professionelle og omsorgsfulde hjælp og støtte til bedre at kunne mestre vores liv. Din “hjælp til selvhjælp” metoder er virkelig noget der rykker – og forandringen og bedringen sker hurtigere, end man tror.

Børn med angst og lavt selvværd:

Tak for alt din hjælp Mette.
Du gør en kæmpe forskel for Malte og os som familie. Malte elsker at komme hos dig og vi ser en rigtig glad, rolig og omsorgsfuld dreng der hviler mere i sig selv, efter forløb hos dig…

————————————————————————————————-

Kære Mette
Jeg vil blot fortælle dig at Freja virkelig virkelig stortrives i den nye skole🙏❤️
Hun har simpelthen et kæmpe smil, fyldt med energi hver dag, en masse nye venner, en del af et fællesskab, plads til fjol og fantasi.
Vi har virkelig fået en glad pige, med mod på livet, tro på sig selv og glæde helt ind til knoglerne ❤️❤️❤️
Din SOS trappe er imponerende 💪🙏❤️
Vi er virkelig nogle meget smilende forældre til en meget smilende teenager pige😅❤️
De varmeste anbefalinger herfra, vi vil aldrig tøve med at kontakte dig igen❤️
absolut top stjerner til dig⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

————————————————————————————————————

Jeg er så glad for, at jeg valgte at køre helt til Næstved, da der ikke var flere tider i Roskilde. Min datter har fået løst alle de udfordringer, som vi havde brug for hjælp til. Hun hviler mere i sig selv. Hun har overskud. Hun tør gå på toilettet i skolen nu. Hun tør sove ude. Hun stoler så meget mere på sig selv. Hun er bare blevet meget mere glad og vi har fået ro på hele familien, fordi det har smittet af på alle os andre. Tusind tak

————————————————————————————————

Hej Mette 

Tusinde tak for hjælpen ❤️Hun virker simpelthen så glad og lettet❤️Vi er så glade for vores glade pige❤️

————————————————————————————————–

Min dreng har altid haft det svært, så svært at han er placeret i en special klasse. Men nu er vi begyndt hos Mette og han har fået det så meget bedre. I stedet for “døde” øjne, stråler hans øjne nu og har er begyndt at vise glæde ved livet. Og skolen kendte godt til Mette, og syntes det var så godt, at vi er startet hos hende, for de har også oplevet, at hun har hjulpet andre børn på skolen.

_______________________________________________________________________________________

Vores datter har kæmpet med skolevægring i næsten to år. Det har været så hårdt, at vi ikke ønsker det for nogen. En ven af familien anbefalede os at tage op til Mette. Vores datter har været gennem to forløb. Hun har altså været hos Mette otte gange. Og i dag går hun i skole. Vi har dog valgt en anden skole, for vi syntes hun skulle have lov til at starte op på en frisk, fri af sin gamle rolle. Hun er blevet selvsikker. Hun er ikke mere bange for hvad andre tænker. Hun ved, at hun er god nok. Vi er så glade. Vi trækker vejret igen, og Elisabeth tager hver dag i skole, og ovenikøbet glæder sig. Vi kan på det kraftigste anbefale Mette. Samtidig er hun yderst rimelig med pris.

__________________________________________________________________________________

Jeg vågnede op en nat med en lykkerus i kroppen. Det var en vild oplevelse og siden den nat har jeg haft det godt. Jeg smiler hele tiden. Jeg vælger mig selv til. Jeg er tilfreds med alt jeg gør. Jeg har været hos Mette to gange og allerede har jeg fået det så meget godt. Jeg kan næsten ikke få nok at af være hos Mette. Tiden hos hende går så hurtigt, fordi der er så meget godt på programmet og øvelserne er sjove og giver mig så meget mod på at nu kan jeg leve livet med oprejst pande.

——————————————————–

Vores dreng behøver ikke at skændes med sine søskende mere, for han ved nu at han er god nok som han er. Han skal ikke kæmpe mere for at høre til. Han hviler så meget mere i sig selv og han begynder så småt at få selvværd på plads. Vi er glade. Alt andet har ikke virket, men det her rykker og det går meget hurtigere end vi overhovedet havde turde håbe på.

—————————————————————

Jeg havde intet selvværd. Når jeg fik dårlige karakterer, blev jeg så ked af det, at jeg græd og jeg følte, at jeg ikke var god nok til noget som helst. I dag ved jeg, at jeg er god nok og at jeg er lige som jeg skal være. Jeg er tilfreds med mig selv. Hvis jeg får en dårlig karakter, bliver jeg ikke ked af det, for jeg har gjort mit bedste og jeg ved nu, at det er en proces, og slutproduktet er ikke det vigtigste. Jeg har fået det så meget bedre. Jeg er glad og har overskud – og det er som om, at mine omgivelser er blevet meget nemmere at være med. Mette har hjulpet mig og allerede første gang fik jeg så mange redskaber med mig, som har gjort en verden til forskel.

———————————————————————–

Vi er SÅ glade for det du gør:-) Vi kan se vores “gamle” dreng er på vej tilbage til os

———————————————————————

Vores teenager datter var bange for alle. Hun murede sig inde på sit værelse og ville ikke ud. Hun rystede af angst, når vi ville have hende i skole. Vi fandt Mette og opdagede at hun lavede de her selvværds boost, og vi var ret sikre på, at det var vores datters udfordring. Efter 4 gange hos Mette tror vores datter på sig selv. Hun ved at hun er god nok som hun er. Hun behøver ikke være bange for andres tanker, fordi hun på forunderligvis har lært, at de kun tænker godt om hende. Hun er kommet ud af sit værelse og vi er bare så glade, for vi føler, at vi har fået vores datter igen.

—————————————————————————————————————–

Vores datter led af en frygtelig eksamens angst, som overmandede hende flere måneder før eksamen overhovedet skulle foregå. Vi hørte om at Mette havde en hurtig behandling, og til den pris tænkte vi, at det skulle vi prøve, det kunne kun blive bedre – og det blev det bare – Cecilie er overhovedet ikke bange for eksamen mere. Hun er stadig meget omhyggelig med at alt skal være perfekt, men uroen og nervøsiteten har hun smidt og ta’r i stedet eksamen som en oplevelse for hele tiden at lære. Det er guld værd, vi vidste ikke at vores datter kunne komme over eksamens angst så let og så hurtig

———————————————————————————————————–

Samtidig med at vores søn er blevet hjulpet til at få så meget mere ro i kroppen og lyst til at lære og være sammen med os andre, har vi voksne også fået råd og vejledning til, hvordan vi skal gebærde os rundt i systemet af PPR og underretninger. Vi har brugt mange kræfter på at stå imod, og vi har været så vrede, at vi ikke har kunnet overskue andet end kampen, men nu ved vi hvordan vi skal gøre, så der også er plads til glæde og hygge med børnene. Sikke en befrielse og en lettelse i kroppen.

——————————————————————————————————–

Vores søn var en tikkende bombe, når der var nogen, som kunne finde på at sige ham imod. Nu har han fået redskaber, så i stedet for at slå og sparke andre, sætter han sig og laver Cook og trækker vejret. Vi glæder os til resten af forløbet, for sikke en udvikling allerede efter første gang

————————————————————————————–

Vores søn har fået genoprettet balancen mellem de to hjernehalvdele. Ja vi vidste intet om, at det skulle kunne være et problem. Før kunne vores søn ikke sidde stille og der var intet koncentration. Efter øvelser og anvisninger hos Mette kan han nu sidde og koncentrere sig i længere tid. Skolen har anerkendt hans udvikling – hold da op for det. Hjemme kan han læse i en bog uden klagesang, det er nærmest som om at han hygger sig med det. Tænk hvor lidt der skulle til. Og øvelserne hyggede han sig bare med. Havde vi bare gjort det tilbage, da han startede i skole. Tusind tak – og så til den lave pris. Vi er meget taknemmelige.

———————————————————————————–

Vi anbefaler Mette hos Stop og smil, hvis du har et barn med tandlægeskræk. Vores datter skreg og slog med arme og ben, bare vi nærmere os tandlægen. På mirakuløs vis er det forsvundet. Idag kan vi tage til tandlæge uden problemer. Tandlægen er totalt overrasket over hvordan det skete – og vi er bare glade. Gør det – for jeres barns skyld.
Kæmpe knus og kram fra en taknemmelig familie.

———————————————————————————————————–

Hej Mette

“Vores datter havde absolut ingen selvtillid og hendes tanker ødelagde alt for hende. Allerede nu, inde i forløbet, er hun meget mere sikker, hendes tanker er blevet mere positive og hun har sagt fra overfor en uretfærdighed! Det har hun aldrig før kunnet. Hun glæder sig allerede til næste besøg hos dig”.

Kærlig hilsener fra os i Slagelse

————————————————

“Jeg kan på det varmeste anbefale Mette. Min datter på 11 år led af angst. I løbet af bare en enkelt session med Mette, fik hun så mange gode redskaber med sig, at hun dels vidste hvad hun skal gøre når der er optakt til et angsttilfælde, og hvad hun skulle gøre under angsten. I løbet af ingen tid forsvandt det, så vi kunne aflyse en ny samtale hos Mette”

Helle H.

—-

Hej Mette

Kort update om E:
Siden besøget hos dig har vi lavet den lille øvelse et par gange om dagen. 
Det er sket vilde fremskridt med E’s spisning lige siden vores besøg. 
Det er bare så fedt! Mange tak for hjælpen 🙂

Mvh Kasper

——————————————

Hej Mette
Allerede efter første gang har vi fået en ny dreng. Han har været i biografen med nogle af kammeraterne fra den nye klasse, og det er ellers aldrig sket. Han er begyndt at se os i øjnene og han hviler meget mere i sig selv. Vi er så glade:-)

Maya H.

Her var anbefalinger af Stop og smil v. Mette Knarreborg

Vil du høre mig fortælle om mit arbejde med børn og unge


Traume-terapi:

Tusind tak for en rigtig dejlig dag, med en dejlige samtale, du er bare så god til at få en i snak 🥰 jeg er sikker på du nok skal få succes med at blive selvstændig, fordi du har så meget positiv energi, som man bare bliver tryg og glad af ❤️

—————————————

Kære Mette

Virkelig god oplevelse. Jeg fik sat vigtige ting fra fortiden på rette hylde, der frigav dejlig livsenergi og har minimeret min angst for nyt.

Jeg følte mig meget velkommen i en rolig, tryg og rar atmosfære.

Mette er virkelig et besøg værd.

Og samme dag blev jeg tilbudt et drømmejob❤️

—————————————————

Kære Mette

For vild en oplevelse og forløsning. Føler mig både lettere i hele kroppen og bare sådan mere glad!!

Sofie

Kære Mette

Du havde ret. Jeg har fået det meget bedre. Mit liv er blevet nemmere. Lever sammen med og er ovenud lykkelig for mine nye overbevisninger. Nu tror jeg på mig selv. Nu har jeg ro i kroppen. Nu tør jeg sige fra. Havde jeg bare startet op hos dig længe før.


Kære Mette

Jeg tiltrak de værste fyre i mit liv. Hos Mette blev jeg klar over hvorfor. Jeg accepterede overhovedet ikke mig selv. Det gør jeg nu, takket være dig Mette. Jeg er så glad og meget forventningsfuld over at jeg en dag vil møde en fyr, som rent faktisk vil være god for mig. Ved hjælp af dine redskaber er jeg sikker på, at det vil blive sådan.

—————————————————————————————–

Kære Mette ❤️

Af hjertet tak for at invitere mig ind i “din verden” – det har været vildt, nyt, tillidsfuldt og omsorgsfuldt og mega hårdt, men også mere virkningsfuldt og meningsfuldt end noget jeg har oplevet før.

Vi to har altså allerede lavet nogle helt vildt gode og tydelige forandringer for mig siden vores første aftale d. 25. august 🙏❤️

Jeg ønskede konkret hjælp til at heale mine barndomstraumer og de for mig skadelige kodninger/overbevisninger, som har ligget godt gemt i min underbevidsthed og bl.a. været med til at påføre mig en kropsskam, der har fyldt ALT FOR MEGET, og er årsag til en større og større overvægt, som hæmmer mig mere og mere 😢 Og det ved jeg godt, er pga. den opvækst jeg har haft. Men jeg vidste ikke, hvordan jeg kunne ændre mine tanker og overbevisninger 🤷‍♀️

Men nu sker der endelig for alvor noget nyt for mig 🙏

I mandags, da jeg vågnede, faldt jeg over et super positivt opslag på facebook med “Suppe-detox-kuren”, som jeg har valgt at kalde den 😅 Jeg følte mig topmotiveret og gik straks i gang med at lægge planer for indkøb og cyklede i byen og handlede ind 🚴🏽‍♀️🧅🫑🥦🥕🍅

Nu har jeg let og ubesværet fulgt “kuren” 100% siden i mandags, men dog først i dag spist kålsuppe til både morgenmad, frokost og aftensmad 💪😅🍵🧅🥕🥦🍅 og den smager dælme stadig godt 👍😇

Jeg har den skønneste “fest” med min suppe-detox uge 🥳😍

Nu er 4. dagen gået, så jeg er over halvvejs… kun 3 dage tilbage og allerede 2,5 kg lettere 🙏

Både forbrændingen og mit humør er i top🔥😃

Det er første gang i 5 1/2 år, at jeg har haft både fysisk og mentalt overskud til at kaste mig ud i en seriøs plan og radikal kostændring, for at blive lettet for en masse kilo 🙏

Jeg kunne godt trænge til at smide 30 kg 🫣 De er stødt og roligt sneget sig på gennem de sidste 25 år med kronisk

sygdom og mere og mere behov for “beskyttelseslag” 😢 Jeg har tabt flere kilo undervejs… men hver gang er de kommet tilbage og flere er kommet til 😔

Men denne gang ved jeg, at det blir anderledes 🌟🙏❤️

Jeg har både søgt og fået rigtig god hjælp hos psykologer og psykoterapeuter gennem årene og fået god støtte og hjælp til at mestre mit liv med fortsat håb, optimisme og tro på et godt og indholdsrigt liv trods smerter og andre udfordringer!

Jeg vil beskrive din hjælp og støtte til min proces på denne måde:

Sidst i august måned startede jeg for første gang i “traumeterapi” hos den virkelig dygtige og snart færdiguddannede EFTMR-terapeut Mette Knarreborg.

Behandlingerne handler om at ændre gamle tillærte og indgroede negative overbevisninger til nogle nye positive og selvkærlige overbevisninger ❤️

Det har været en vild rejse frem til nu og jeg er ikke i tvivl om, at de behandlinger Mette gir mig – kombineret med min egen daglige indsats – med bl.a. tankefeltsterapi-øvelser 3 x dagligt (de fleste dage 😉) som hjemmearbejde – er årsagen til, at jeg endelig kan mærke mine egne grænser og behov meget tydeligere end nogensinde før! ❤️

Jeg oplever det som om, at jeg har fundet ind til min egen “grund”-glæde og har fået overskud til at gøre det, jeg virkelig drømmer om 🙏

Vi er kun lige begyndt vores samarbejde og jeg ved nu, at det er lige præcis den hjælp, som jeg har brug for til at få det liv og den krop, jeg drømmer om 🌟

Endnu engang tusind tak, for at du rakte ud til mig Mette – det var lige det, jeg havde brug for ❤️

Knus fra Marina 🤗❤️

Blev du nysgerrig på traumeterapi


Massage

Man bliver mødt med et stort smil og et menneske, som udstråler venlighed og professionalisme helt ”nede på jorden”, det er Mette

Empatien stråler ind i din krop når Mettes følsomme hænder masserer, hun finder skavanker som plejes. 

Hvis kroppen ankommer i en tilstand af en Trabant, smutter kroppen afsted efter 45 min. velvære meget tæt på en Ferrari

Så parker kroppen på Mette’s briks, det er en super god investering

——————————————————————————————–

Hvis du har ekstra ondt nogen steder på kroppen, har Mette sådan nogen smerteplastre, som hun putter på – og de virker bare. Mine skuldre gør ikke ondt mere og ingen af har kunnet gøre det!

———————————————————————————–

Min spændings hovedpine er forsvundet. Jeg er blevet helt afhængig af at komme her en gang om måneden. Ikke nok med at jeg har fået mit hoved tilbage, jeg har også fået den uro ud af kroppen, hvilket også er en befrielse.

——————————————————–

Kære Mette

Sikken en lethed jeg føler i min ryg og nakke, fløj nærmest hjem, shit du er god Mette!! Vil anbefale dig til alle..

Michaela

Mette laver en helt fantastisk kombination af en kropsmassage og klangmassage. Når hun fx har masseret mine ben, putter hun klangskåle under fødder og på lænden, og så oplever jeg også at blive masseret under huden. Det er utrolig rart og min krop nærmest svæver i en lethed jeg ikke før har oplevet. Det samme gør hun på ryggen. Først masserer hun og finder alle myoser og spændinger og så til sidst sætter hun igen nye klangskåle på lænden og ryg og skuldre, og så bliver jeg masseret under huden igen. Jeg er blevet afhængig.
De bedste anbefalinger herfra
Cecilie

Læs mere om min massage

Her var anbefalinger af stop og smil v. Mette Knarreborg