Vejen til dit barns trivsel. Angst – lavt selvværd – stress – mistrivsel – det er lige ødelæggende, men det bliver ord, som ikke længere er i fokus, når dit barn har været gennem mit forløb.

Hvordan kan jeg overhovedet vide om mit barn har angst? Hvordan hjælper jeg mit barn til et bedre selvværd? Er min dreng i mistrivsel? Må jeg godt tage hensyn til min stress ramte datter? Hvordan overlever min introvert datter folkeskolen? Hvordan skal hun komme igennem eksamen med eksamens angst? Hvordan får jeg mit barn tilbage i skole igen, efter en lang tid med skolevægring? Mange forskellige problematikker bliver klaret her:-)

Alt det kan du blive meget klogere på, efter at have været igennem det unikke forløb, som jeg har opbygget specielt til dig og din pige / dreng. Jeg hjælper med alle problemstillinger. Så snart dit barn ikke har det godt, kan jeg hjælpe. Uanset om det er angst, mistrivsel, stress, søvn, mobning, skilsmisse eller “bare” lavt selvværd kan jeg hjælpe jer.

Min baggrund for at arbejde med børn og unge

Jeg har i 17 år arbejdet som folkeskolelærer / AKT-lærer med fokus på børns trivsel og læring. Jeg har i alle årene haft enkeltsessioner med børn, som blev tilknyttet mig, efter forespørgsel fra børnenes forældre. Herudover har jeg støttet børn i undervisnings sammenhænge og jeg har arbejdet med trivsel for hele skoleklasser. Jeg har af flere omgange været heathundet til klasser i mistrivsel. Jeg har været børnerådgiver hos Børns Vilkår i fire år. Jeg er mor til 4. Jeg har vilde erfaringer med mine egne børn. Jeg har en sundheds faglig grunduddannelse. Jeg er Certificeret EFTMR traumeterapeut. Jeg er massør. Jeg har taget kurser i kranio sakral terapi. Jeg har læst og arbejdet med et utal af relevante bøger. Derfor er grundlaget for mit forløb for børn og unge helt unikt.

Hvordan jeg hjælper børn og unge i SOS trappen til trivsel:

Kærligt – anerkendende – imødekommende – med respekt. Her er ingen fordømmelse. Her er alle børn og unge unikke med hver deres fantastiske egenskaber. Vi opløfter. Vi forløser traumer. Vi bygger et nyt selvværd op. Vi skaber nye opbyggende tanker og dermed skaber vi også gode følelser for kroppen og det mentale overskud. Hvis der er angst, arbejder vi os ud af den, så den ikke skal være i kroppen. Vi finder ind til kernen, hvor livsglæden og overskuddet hele tiden har været. Mit forløb for børn og unge med alverdens forskellige udfordringer er helt unikt og været gennemarbejdet over de sidste fem år. Og alligevel kommer der hele tiden ny viden til. Sidste nye input er behandling med kranio sakral terapi, som bliver et fantastisk supplement til alle de andre behandlingsformer, som jeg allerede benytter mig af.

Indholdet i SOS trappen til trivsel:

Jeg har brugt de sidste fem år på at opbygge et unikt forløb til børn og unge over fire gange. Vi arbejder bl.a. med tanker, forløsning af blokeringer i vores nervesystem, genoprettelse af de to hjernehalvdele, adfærdsmønstre og teknikker til selvhjælp. Vi tegner og arbejder med vores krop gennem pædagogisk kinesiologi, laver energiøvelser, og snakker en lille smule. For de lidt større børn snakker vi lidt mere. Her er det ikke kun taleterapi, men alle former for aktiviteter, som børn og unge nemmere kan være i. Dit barn vil også få tilbudt kranio sakral terapi. Vi arbejder mod en krop i ro og balance, som vil have nemmere ved at være i en ofte stresset skolehverdag. Vi bekæmper angst – lavt selvværd – stress – mistrivsel – stressede piger eller drenge. Utrolig hurtigt vil du opdage, at dit barn får det bedre.

Jeg giver også kranio sakral terapi. Det jeg behandler er:

Et mere optimalt flow til kroppens absolut vigtigste center – hjernen
Hjælp til et øget flow i arbejdet med at få hjernehalvdele til igen at samarbejde
En stimulering af centret for melatonin, for derved at få en dybere og længere søvn.
En stimulering af centret for dopamin, for derved at få frigivet så meget lykkefølelse i kroppen som muligt og opnå denne tilstand ved bare små succeser.
Mange børn har svært ved at slippe gamle hændelser og komme videre med hverdagen, og her findes også en teknik, som afspænder hinder og væv, der omkredser frontallappen.
At slette af de følelsesmæssige udfordringer, som kroppen tager sig af.

Hvad koster sådan et effektivt og gennemarbejdet forløb

Du køber et forløb på fire gange til 1900 kr. Hver gang får dit barn et arbejdsark med hjem med nyttige redskaber til at komme tilbage i trivsel. Derfor vil der være fire forskellige arbejdsark fra forløbet, som kan gemmes, hænges op og bruges altid. Barnet kender hjælpen fra arbejdsarkene, for vi arbejder med de forskellige redskaber henover de fire gange. Vi sender angsten væk, vi opbygger selvværd og vi går en meget lysere tid i møde. Ingen børn og unge skal leve med angst eller lavt selvværd, eller hvad de nu kommer med af problematikker. Jeg kan hjælpe børnene med stort set alt. Et forløb varer max fire måneder. Inden for denne periode skal alle fire sessioner være gennemført, for at det virker optimalt. Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dit barn, kan du altid skrive til mig:-)

Her kan du yderligere læse lidt om hvordan forløbet foregår (klik på sætningen)

Efter at have gennemgået SOS trappen til trivsel, er dit barn rustet til hverdagen, skolen, fritiden og et bedre liv uden alverdens problemstillinger med fx angst og stress i kroppen.

Sammen med børnene er også Bella, som hver gang glæder sig til at blive kælet og nusset. Bella er utrolig god til at spotte dit barn og en fantastisk hjælp i hele vores forløb. Hvis dit barn kan lide Bella, vil Bella følge dit barn igennem den korte vej til min klinik. Her bliver Bella siddende og passer på dit barn. Hvis jeg beder Bella om det, hopper hun op og lægger sig på en stol og hviler, mens vi arbejder. Men hun viger ikke fra dit barn. Første gang giver hun tryghed. De næste gange vil der være gensynsglæde og endnu mere tryghed.

Klinikhunden Bella

Dette unikke forløb fås kun hos Stop og smil. Det er specielt designet til at virke hurtigt og effektivt, så dit barn ikke skal opleve de sædvanligvis meget langsommelige processer, som tit ikke virker alligevel. Har du allerede fået “trukket” din dreng igennem de langvarige forløb, og nu er i tvivl om du “tør” sende ham igennem et til – så bestil en tid til dig selv først;-) Herved kan DU opleve mig og mærke efter om jeg kan være en mulighed:-) Jeg har flere mødre, som vælger en sådan start – og det fungerer rigtig godt:-)

Hjemmebesøg hos dig og dit barn

Du kan også vælge at få mig på et hjemmebesøg. Her har vi en times tid sammen, hvor vi mærker efter og dit barn oplever, at jeg såmænd ikke er så farlig endda. Et hjemmebesøg koster i Næstved 950 kr. Dette hjemmebesøg er en starter på forløbet.

For ikke så længe siden var jeg hjemme hos en dreng, som gerne ville have hjælp, men havde en angst for at køre bil. Her hjalp jeg ham med bestemte øvelser, og nu kører han med i bilen, så mor og ham har bestilt et forløb hos mig, så vi kan få klaret hele ham. En fantastisk fortælling om, at det kan lade sig gøre.

Opfølgningssamtaler efter forløbet

Hvis det i nogle tilfælde kan give god mening med en opfølgende session efter et stykke tid, kan du også booke det til kun 475 kr. Det kunne fx være din pige, som er på vej til efterskole. Hun har været igennem forløbet og er kommet ud med en masse godt, men alligevel kan det være en god ide med en opfølgningssamtale lige inde det går afsted til efterskole. Jeg har også en del unge mennesker fra gymnasiet, som følger sit forløb op med samtaler hver 6.uge.

Forældre med behov for en snak inden forløb

Det kan også være, at I forældre rigtig gerne vil have en god snak om jeres barn, inden vi starter op med selve forløbet. Som udgangspunkt er det ikke nødvendigt, da jeg arbejder ud fra barnets tanker og følelser, men det kan i nogle tilfælde være aktuelt. Det vurderer I forældre. Dette foregår i klinikken eller over facetime/mobil og betales inden via mobile pay 603762. Det koster også kun 475 kr. og varer op til 40 minutter. Det bestilles på mit bookingsystem, som alle mine andre ydelser. Her informeres om telefonnr. Der betales dagen inden og jeg kontakter jer på den bestilte tid via facetime/mobil. Nemt og simpelt:-) Hvis I vælger at komme i klinikken betaler i på dagen efter samtalen.

Vilkår ved køb af SOS trappen til trivsel

Når du køber et forløb til dit barn, betaler du første gang for hele forløbet, som en samlet pakke, en pakke der ikke kan stå alene. Jeg tilbyder mit forløb meget meget billigt, og du vil opleve, at dit barn får et kæmpe stort udbytte af mit forløb,, og samtidig vil arbejds arkene være en hjælp ved fremtidige udfordringer. Vær opmærksom på at forløbet varer max fire måneder, og alle fire sessioner skal være afholdt indenfor denne tid, for at vi får et optimalt udbytte ud af forløbet.

Tilkøb af krops – og klangmassage til en meget billig pris

Samtidig med at dit barn gennemgår et forløb hos mig, er der mulighed for at tilkøbe en klangmassage for kun 400 kr. Klangmassage afslapper kroppen og letter / fjerner alt det ubehag, som barnet har ophobet.

Klangmassage bekæmper virkelig angst – lavt selvværd – stress – mistrivsel – generelt en stresset krop – det er helt unikt og det er traumeforløsende.

Hvad er det klangmassage overhovedet for noget

Tankerne kan være barnets værste fjende

Der kan være mange grunde til, at dit barn har udviklet angst eller generelt har det bare rigtig svært. Tankerne løber typisk løbsk hos mange børn. Tankerne kommer hele tiden igen, jo mere barnet tænker. Typisk oplever jeg dog, at et barn i mistrivsel, helt fra tidlig barndom har skabt en bestemt overbevisning, som holder barnet tilbage og skaber ødelæggende tanker og adfærd, fordi barnet ikke selv ved, hvad barnet skal gøre og ikke kan sætte ord på, da barnet ikke er bevidst om sin overbevisning. Det er bl.a. barnets uhensigtsmæssig overbevisning, som jeg kan ændre sammen med barnet, så fornuftige tanker og en ny og god adfærd kan blomstre op. Angst – lavt selvværd – stress – mistrivsel – en stresset krop – det er lige ødeliggende.

Et typisk eksempel på en teenager pige, hvis tanker skaber en ødelæggende adfærd:

Situation: Pigen møder en person, som ikke hilser i skolen – eller på gaden

Tanker: “Han kan ikke lide mig” eller “hun synes jeg er kedelig” eller ” jeg ER kedelig og en fiasko”

Følelser: ked af det, magtesløs og angst

Krop: Drænet for energi, tung i kroppen, knude i maven, benene bliver lammet

Adfærd: Pigen trækker sig fra alle sociale sammenhænge, både i skolen og evt. fritidsrammer – bliver hjemme og ser netflix og serier, for her kan man være tryg og ikke blive udfordret af situationer, hvor hovedet starter tanker og efter kort tid, vil pigen ikke ud, fordi hun ikke kan styre sin tanker mere.

En ond cirkel er skabt

Pigens hoved har skabt en ond cirkel, som pigen skal have hjælp til at komme ud af. At pigen kun vil blive hjemme og se netflix, er et tydeligt tegn på, at hun begiver sig ind i en tryg verden, hvor hun ikke bliver udfordret. Problemet er bare, at jo længere tid piger gemmer sig her – jo sværere bliver det at komme tilbage til den virkelig verden. Og forvent ikke at pigen selv kan komme ud af denne her “tankevirus” – det kan hun ikke. Jeg har pt mange piger i min klinik, som er havnet i den her onde spiral, men med de redskaber jeg arbejder med, kan jeg hjælpe langt de fleste piger tilbage til et godt børneliv uden angst.

Mere om hvordan du kan hjælpe dit barn med angst

Har dit barn det svært:

I både institutioner og på skolerne sidder der mange børn, som har det svært, som synes det er svært at falde til og føle sig tilpas. I Danmark skal man helst ikke være for meget anderledes end normalen. Samtidig går alt hurtigt og man skal være stærk for at følge med. Børn skal mestre meget mere end tidligere, de skal lære at læse i en tidligere alder og børn går i dag i skole i meget længere tid end tidligere.

Er det altid rimeligt?

Der kræves generelt rigtig meget af vores børn i dag. Helt selvfølgelig er det ikke barnets skyld, men det er barnet, som det går ud over. Det er barnet, som kan få det svært og som så begynder at mistrives. Bare det at være et introvert barn i en ekstrovert verden. Der har jeg selv været – og jeg kan fortælle jer, at det er ikke sjovt! Stille, eftertænksomme, alvorlige og dybe børn bliver ofte forbigået i en ekstrovert verden.

Hvilke påvirkninger kan også gøre det svært for dit barn?

Der kan også være deciderede grunde til at dit barn har det svært, fx

  1. mobning og drillerier i skolen eller på nettet
  2. presset fra skolen eller lærerne
  3. flytning til en ny skole
  4. skilsmisse
  5. Barnet kan have svært ved at udtrykke hvad der er galt, fordi de ikke selv har svaret på det eller er bange for følgerne af det de fortæller. Tit tror barnet desværre, at det er deres egen skyld…

    Det kan give tydelig tegn med nedtrykthed og ondt i maven. At barnet begynder at klare sig dårligere end normalt i skolen. At barnet trækker sig fra venner og sociale arrangementer og bliver mere ængstelig end ellers. Alt i alt bare går tilbage i en ellers god udvikling.
    Da jeg var børnerådgiver i Børns Vilkår havde jeg mange børn forbi med ondt i livet. I dag har jeg så mange forskellige redskaber, at jeg hurtig kan hjælpe til at ændre udviklingen til en ny og positiv retning, hvor vi sammen skaber plads til, at barnet kan udfolde sig med alle de iboende ressourcer, som der ligger og venter på at komme ud. Om det er angst – lavt selvværd – stress – mistrivsel – stresset – det er lige ødelæggende, og derfor arbejder jeg målrettet med alle problemstillinger i min klinik.

Er dit barn skoletræt?

Tænk over, hvor meget vi talesætter det gode i at tænke, være kloge og fagligt dygtige. Skolen fodrer hovedet dagen lang og de fag, hvor der arbejdes kreativt, bliver mere og mere nedprioriteret. Må man være god til noget, der ikke er på skoleskemaet? Ja for pokker! Vi skal alle blive meget bedre til at rose vores børn for at gøre noget andet og godt for os selv og vores medmennesker. Synge, løbe, lege, spille, arrangere filmaftener, være en god ven eller søster. Der er så meget andet end skole – og vi skal blive bedre til at vælge andet til, så børn idag ikke kun roses for at være god i skolen.

Presset fra skolen

Skoletræthed påvirker børns udvikling i skolen. Et problem der påvirker mange familier i dag, hvor den daglige dynamik og hverdagslivet kan være meget krævende for børn. Samtidig lægger skolen er stort pres på børn, med gentagende flere og højere krav og flere timer på skoleskemaet.

Skoletræthed er et alvorligt problem, som man bør handle på, da vi ikke kommer udenom, at uddannelse er en vigtig del for at skabe et godt voksenliv. Skoletræthed kan være en vanskelig betingelse at identificere og her kan jeg også være behjælpelig.

Vejen til dit barns trivsel – og angst, lavt selvværd, stress og mistrivsel bliver ord, som glemmes fordi det ikke er aktuelt mere.