Mange af mine klienter i Næstved ønsker en kombination af fx med massage og reiki healing i en behandling. Det giver max effekt på både spændinger og uro, som så mange i dag lever med, som en fast følgesvend i hverdagen.

Hvis du bor i Næstved og er ramt af stress, uro og spændinger i kroppen, vil jeg tilbyde èn behandling med massage og reiki healing. Utrolig mange af mine klienter oplever lige præcis dette, og de kommer her ca hver fjerde uge.

Massage

Regelmæssig massage hjælper med at modvirke stress, træthed og smerter i skuldre, nakke og ryg. Behandlingen gør at du føler dig roligere og blødere i din krop. Behandlingen hjælper dig med at blive fri af smerter og stramhed i kroppen.

Reiki healing

Reiki er healende energi i dybeste forstand. Reiki healing aktiverer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. Energien går til de dybeste planer af dig, hvor eventuelle sygdomme har deres oprindelse. Reiki healing virker hvor modtageren har mest brug for den, den frigør energiblokeringer, renser kroppen for affaldsstoffer og arbejder for at genoprette balancen

Massage og reiki healing i en behandling i Næstved

Reiki kan sjældent stå alene, men er et virkelig værdifuldt supplement til bl.a massage, og jeg gør det ofte i min klinik i Næstved. Hvis du fx lider af spændingshovedpine og spændte kæber, er kombinationen en fantastisk behandling. På samme måde en kombinationen god til stress og generelle smerter i kroppen.

Lever du i overhalingsbanen og begynder at kunne mærke det i din krop, skal du handle på det. En af måderne kan bestemt være at modtage en behandling med både massage og reiki healing.

Hos mange kan man kun få en slags behandling ad gangen. Det mener jeg er helt forkert. Som klient er du den vigtigste i behandlingen, og derfor skal din behandling tage udgangspunkt i lige præcis dig.

Her kan du læse mere om min massage

Og her kan du læse mere om min reiki healing