I Næstved findes Reiki Healing, som er følelsesforløsende healingsterapi. Genskabelse af balance i dit energisystem. Aktiverer kroppens egen evne til helbredelse

Helbred dybtliggende blokeringer med Reiki healing. Du har forskellige valgmuligheder her.

475 kr. for 45 minutter på briksen.
750 kr. for 1½ time på briksen.
Du kan også vælge et boost forløb, hvor du ligger på briksen 4 x 30 minutter for 990 kr.

Reiki-healing i min klinik i Næstved afsluttes altid med en kop detox-te og en lille snak om din oplevelse, inden du svæver ud i verden med fornyet dejlig energi.

Reiki healing går dybt i dig

Reiki er healende energi i dybeste forstand. Reiki healing aktiverer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. Energien går til de dybeste planer af dig, hvor eventuelle sygdomme har deres oprindelse. Healingen virker hvor modtageren har mest brug for den, den frigør energiblokeringer, renser kroppen for affaldsstoffer og arbejder for at genoprette balancen.

Åbner op for dit oprindelig jeg

Reiki healing åbner for, hvad der hele tiden har været til stede. Det er ganske som at tænde for en elektrisk kontakt – elektriciteten er der, men man er nødt til at trykke på kontakten for at aktivere den.

Behandler mange forskellige lidelser

Reiki er et healingssystem, der gør det muligt på ufarlig, naturlig og holistisk vis at behandle mange akutte og kroniske lidelser og fremkalde åndeligt, mentalt og følelsesmæssigt velbefindende. Blandt disse lidelser kan nævnes stress, bihulebeændelse, menstruationsproblemer, blærebetændelse, migræne, astma, kronisk træthedssyndrom, eksem, gigt, klimakteriebesvær, rygsmerter, angst, spændinger, depression, søvnløshed og iskias.

Reiki kan bruges til alle og styrkende er det også, hvor du er sund og rask.

Energien går til der hvor kroppen mangler

Når jeg udfører reiki healing i min klinik i Næstved, gennemgår jeg altid et fast program, for jeg ved, at energien altid vil gå først derhen, hvor kroppen har mest brug for den. Jeg er blot en åben kanal for reiki.

Hvordan foregår din reiki healing i Næstved?

Din reiki healing foregår i et varmt, kærligt og imødekommende rum med en briks og med dejlige varme malerier på væggene. Hvis du ønsker det, vil der være rolig reiki musik under din healing. En healing foregår i fuldstændig rolige omgivelser. Vi snakker altså før og efter.

Reiki kan stå alene, men er også et virkelig værdifuldt supplement til mine andre behandlinger.

Hvad er Reiki healing?

Reiki Healing er følelsesforløsende healingsterapi – Genskabelse af balance i dit energisystem – Aktiverer kroppens egen evne til helbredelse – jeg er så glad for at jeg også kan tilbyde det i min klinik i Næstved.

EFT er en anden effektiv form for forløsning af blokeringer i dit energisystem

Fjernhealing

Få hjælp til dine blokeringer hjemmefra. Jeg tilbyder fjernhealing i 20 minutter af gangen for 175 kr.

Intellektuelt er fjernhealing vanskelig at fatte, nogle har svært ved at tro på, at det er muligt at sende healende energi over kilometer til et andet menneske. Jeg tror imidlertid på at alt i universet har en kilde og følgelig er alt og alle indbyrdes forbundet. Dermed bliver det muligt for os alle at forbinde os til hinanden. Nogle beskriver dette som en forbundethed på hjerteniveau. Det virker og er utroligt effektivt.

Jeg benytter symboler og visualiseringsteknikker til at sende fjernhealing.

Jeg kan udføre fjernhealing på stort set alt

Jeg fjernhealer på personers velbefindende, på personers relationer, på begivenheder og på fortiden og fremtiden.