Over tre effektive gange arbejder vi målrettet mod en bedre trivsel. Om det er angst, selvværd, skolevægring eller indlæring og en svær skolestart – så løser vi det og mere til i Roskilde. Du og dit barn bliver aktive medspillere. Du vil efter SOS forløbet stå med gode redskaber, som I kan bruge, når hverdagen bliver til en udfordring. SOS forløbet er et unikt – og helt igennem gennemført forløb, som har en stor succesrate. Børnene får det så meget bedre allerede efter første gang. Endelig har du faktisk fundet en vej frem, som virker – som er hurtig – og til en fantastisk rimelig pris.

Hvordan kan jeg overhovedet vide om mit barn har angst?
Hvordan hjælper jeg mit barn til et godt selvværd?
Hvordan skal mit lille børnehave barn klare indlæring og skolestart?
Er min dreng i mistrivsel?
Må jeg godt tage hensyn til min stress ramte datter?
Hvordan overlever min introverte datter folkeskolen?
Hvordan får jeg mit barn tilbage i skole igen, efter en lang tid med skolevægring?

Uanset hvilke problemstiller du oplever med dit barn, har jeg så mange forskellige cases, hvor jeg har bragt børnene tilbage i trivsel.

Sådan her foregår SOS forløbet i Roskilde:

I Roskilde arbejder vi med angst, selvværd, skolevægring, indlæring og skolestart, og til det har jeg fået Helle Hirshals med på banen. Helle er en fantastisk kvinde og mor til 7. Hun er pædagog og tidligere børnehaveklasseleder. I dag er hun selvstændig konsulent, og nu er hun så også konsulent i Stop og smil. Her skal hun arbejde sammen med børnene, når de kommer 2.gang. Jeg har høje forventninger, fordi Helle er dygtig samtidig med, at hun elsker børn, og hun vil også gøre alt for, at vi når i “mål” med dit barn.

1.gang er altid på en onsdag – og altid hos Mette

Dit barn og dig vil opleve, at vi allerede første gang når rigtig langt. I vil få hjemmearbejde med hjem, som målrettet vil bringe balance i dit barns krop. Her til får I hele TO arbejdsark med hjem. Det ene omhandler arbejde med hjernetræning og øvelser til at skabe afspænding i centralnervesystemet. Flere og flere børn oplever det, som om der er uvejr inde i hovedet, og her findes øvelser, som kan stimulere til ro. Bla vil I på 1. arbejdsark få arbejde med hjem til at:

 • bringe dit barns følelser i balance
 • fremme selvtilliden
 • øge opmærksomheden og forbedre evnen til at tale og høre efter
 • dæmpe hyperaktiv adfærd og skabe balance i en krop der før var i uro
 • øge koncentrationen
 • forbedre balance, koordination og centrering, som fx hjælper til skolearbejde uden stress
 • er dit barn – eller du – træt, mat eller udkørt – ja, så har vi også en øvelse til det allerede første gang

Hjernetræning som er en stor del af mit SOS forløb, kan du læse mere om her

2. arbejdsark omhandler

en fremgangsmåde til både hurtigt og effektivt at reducere negative følelser, som frustration og skuffelse. Det kaldes EFT (følelsesmæssig Frihedsteknik). Det er et virkningsfuldt redskab til selvbehandling. Jeg har store positive erfaringer med EFT. Jeg har brugt det til alle tidligere børn, og jeg bruger det også selv.

EFT er akupunktur for følelserne, beroligende på krop og bekæmper angst, lavt selvværd, skolevægring, indlæring og kan hjælpe til en meget bedre skolestart, og det hele foregår i Roskilde.

EFT virker med det samme – EFT kan tage et angstanfald – EFT giver ro i kroppen

Børn lever i dag med vedvarende forhøjelser af stresshormoner. Det er i orden at være bange, eller være ked af det eller sur på en kammerat. Men hvis dit barn grubler over sin vrede eller frygt i månedsvis/årevis, graver den sig ned i underbevidstheden, og det er skadeligt for trivsel – og for helbred. Når dit barn ikke selv kan overvinde en negativ livsoplevelse, og undgår at forholde sig til den, men i stedet undertrykker de følelser, der er forbundet med den negative livsoplevelse, vil det ofte resultere i en uhensigtsmæssig adfærd. Både en udadreagerende, en stille pige, angst, vrede, skolevægring – det kan resultere i mange forskellige problemstillinger.

Med EFT opløser vi blokeringen, så dit barns krop kommer i balance – og kan være sig selv. Læs evt mere her om EFT: https://stopogsmil.dk/eft-beroligende-og-bekaemper-angst-stress-uro/

2.gang er altid med Helle på enten tirsdage eller onsdage

Helle arbejder med pædagogisk kinesiologi. Ved hjælp af muskeltest afdækker Helle, hvor i kroppen ubalancerne findes, hvilke ubalancer der ligger bag barnets symptomer, samt hvad der skal gøres for at genoprette balancen, så barnets egne ressourcer aktiveres. Her arbejdes modrettet henimod en krop i balance. Barnet – og dig som forælder – genvinder viljen til forandring, til at tro på, at positive ændringer er mulige, og til at finde styrken til at tage nødvendige skridt.

Pædagogisk kinesiologi kan afhjælpe mange forskellige problematikker:

 • Problemer med indlæring
 • Manglende fokus og opmærksomhed
 • Manglende motivation
 • Manglende selvværd og selvtillid
 • Dårlig søvn
 • Manglende tro på sig selv
 • Tankemylder

En behandling med kinesiologi sætter en forandringsproces i gang, der både er blid og krævende. Dens fuldendelse forudsætter, at du og dit barn sammen tager ansvar for trivsel, liv og sundhed. Til gengæld styrker metoden ens vilje og kræfter til at foretage forandringer – en afgørende forskel, hvis man længe har følt, at man støder hovedet mod en mur og ikke har flere kræfter.

Her vil dit barn også få to arbejdsark med hjem. Den ene arbejdsark består af dit barns mål for dagens session, sammen med helt specielt udvalgte ord, som passer målrettet til lige præcis dit barns udfordringer. Endvidere vil der også være et arbejdsark med mere hjernetræning. Enten målrettet indlæring eller målrettet en frisk ny start.

Læs evt mere her: https://stopogsmil.dk/paedagogisk-kinesiologi/

3.gang er hos Mette og altid på en onsdag

I dag ser vi hvor meget dit barns krop vil være med til. Vi vender de ting, som stadig fylder. Dem arbejder vi med, så vi både kan få dem ud af kroppen, men så vi også bedre kan forstå, hvordan vi kommer bedst videre.

Vi arbejder med tanker, forløsning af blokeringer i vores nervesystem, genoprettelse af de to hjernehalvdele, adfærdsmønstre og teknikker til selvhjælp. Vi tegner og arbejder med vores krop, og snakker en lille smule – og griner. For de lidt større børn snakker vi lidt mere.

Hvilke redskaber vi tager frem idag, omhandler meget, hvilket barn vi har haft igennem. Hvor langt I hjemme er nået med hjemmeøvelserne.

Også i dag får I et nyt arbejdsark med hjem. Enten har vi stilleøvelser, som især er gode for koncentration, nervøsitet, usikkerhed og angst. Vi har også aktivitetsøvelser, som gør dig i godt humør, og hjælper dig med at læse og lære. I det hele taget kan du vænne dig til at høre dit barn sige “Det klarer jeg nok” i stedet for den gamle “Det kan jeg ikke”.

Hvad skal du vide:

Du køber et forløb på tre gange til 1900 kr. Hver gang får dit barn et – to arbejdsark med hjem med nyttige redskaber til at komme tilbage i trivsel. Derfor vil der være fire-fem forskellige arbejdsark fra forløbet, som kan gemmes, hænges op og bruges altid. Barnet kender hjælpen fra arbejdsarkene, for vi arbejder med de forskellige redskaber henover de tre gange.

Du indbetaler 1900 kr første gang med en bankoverførsel dagen før på følgende konto nr: 2510 9024471532.

Et forløb varer max fire måneder. Inden for denne periode skal alle tre sessioner være gennemført, for at det virker optimalt. Du skal derfor prøve at undgå at aflyse planlagte aftaler. Ved sygdom afholder vi mødet over ZOOM.

Her skal du booke din opstarts aftale i Roskilde. https://system.easypractice.net/book/stop-og-smil-roskilde#choose-service Den næste aftale – altså den 2.gang aftaler vi, når vi mødes 1.gang. Jeg glæder mig utrolig meget over, at jeg skal hjælpe dig og dit barn:-)

Er du i tvivl om jeg kan hjælpe dit barn, kan du altid skrive til mig:-)