“Sidste gang kunne jeg virkelig mærke effekten i mange dage. Min krop kom i ro, og det var så dejligt”. “Tusinde tak for idag – og tak for din peptalk. Også mange tak for the, som jeg vil sætte mig og nyde og slå hovedet fra, som du sagde”.
“Jeg mærker sådan en forbedring af mit energi niveau, efter en reiki healing med din spiritualitet hos dig i Næstved”.
“Min krop kommer i balance og jeg kan bedre overskue min stressede hverdag, efter et besøg hos dine hænder”.
“Min søster har sendt mig op til dig, for at modtage din reiki healing og opleve din spiritualitet”.

Her bliver du mødt med kærlighed og spiritualitet

Efterhånden laver jeg reiki healing og bruger min spiritualitet i min klinik i Næstved flere gange om ugen. Flere og flere søger mig, fordi andre har anbefalet dem. Netop for at få ro i kroppen. Komme ned i gear. Få kærlige indspark med på vejen. Og for at kunne overskue hverdagen.

Jeg tilbyder det hyggeligste rum med farver, malerier, varme og healende musik. Min klinik ligger i Mogenstrup i udkanten af Næstved, og her laver jeg reiki healing for mange kvinder. Tit vil du opleve, at jeg – efter din reiki healing – bruger min spiritualitet til at guide dig ud fra lige præcis den situation, som du i dag står i. Du vil også opleve, at jeg kan finde på at give dig Pukka the med hjem, hvis jeg fx oplever, at du er presset eller måske er i en svær periode, hvor tankerne overmander dig.

Hvad betyder reiki?

Reiki, rei, som betyder ånd, og ki, som betyder energi, er en form for healing. Ideen er at en healer kan kanalisere universel energi ned gennem sin krop og ud gennem hænderne. Da energien er universel, kommer healeren ikke til at dræne sig selv for energi. Jeg bruger altid lys og guider til at give dig en helt optimal healing.

Reiki healing er en metode til at helbrede kroppen, men er også beregnet til at heale. Jeg kanaliserer livsenergi gennem mine hænder til DIG via det japanske håndhealingssystem, hvorved Jeg aktiverer din krops naturlige evne til at helbrede sig selv.

Energien virker, hvor DU har mest brug for den, den frigør energiblokeringer, frigør kroppen for affaldsstoffer og arbejder med at genoprette balance. Energien er den livskraft, der strømmer gennem den fysiske krop, gennem chakraer og meridianer for at nære celler, væv og organer.

Reiki både understøtter og beriger medicinsk behandling, zoneterapi, akupressur, massage, fysioterapi, kiropraktik og psykoterapi.

Hvad kan behandles med Reiki healing?

  • Smerter
  • Stress
  • Hovedpine
  • Træthed
  • Spændinger
  • Søvnproblemer
  • Mave- og tarmproblemer
  • Hormonelle problemer
  • Psykiske problemer
  • Chok og traumer

Her kan du booke din reiki-behandling i Næstved