Markedet boomer med det ene tilbud på alternative behandlinger efter det andet, og som forbruger kan det være vanskeligt at gennemskue, hvilke behandlere der lever op til de nødvendige faglige standarder. Med RAB massage her i Næstved får du tryghed og du går aldrig forkert.

Hos Stop og smil har jeg gjort det nemt for dig. Som officiel RAB godkendt behandler i massage kan jeg her i Næstved tilbyde dig tryghed i dine behandlinger, der opfylder alle faglige- og uddannelseskrav 100%.

Kort sagt – det er din personlige garanti for faglig og kompetent behandling i højeste kvalitet.

RAB – en solid garanti ordning med patientsikkerhed.

Registreret Alternativ Behandler (RAB) er en offentligt anerkendt standard og en beskyttet titel, der kan tildeles alternative behandlere, der yder sundhedsmæssig virksomhed uden for det offentlige sundhedsvæsen. RAB-certifikatet er udelukkende forbeholdt de behandlere, der efterlever samtlige af de gældende regler for RAB-loven, som er fastsat i samarbejde mellem Styrelsen for patientsikkerhed og behandlernes brancheorganisationer.

Din tryghed

RAB fungerer som en slags garantiordning med patientsikkerhed, der tjener til at gøre det nemt og bekvemt for dig at identificere alternative behandlere, som rent faktisk opfylder de nødvendige lovkrav i forhold til følgende principper:

  • veldefinerede krav til uddannelse og faglige kompetencer (både teori og praksis)
  • Regelsæt for etisk standard og god klinisk praksis.
  • Klagemulighed for borgere i forbindelse med behandling (ikke at jeg nogensinde har oplevet det)
  • Minimumskrav til brancheorganisationer

Få tilskud til din massage via din sundhedsordning

Hvad betyder RAB så for kunde som dig?

Registreringsordningen betyder blandt andet, at du som kunde kan søge om patienttilskud til din massagebehandling via din personlige sundhedsforskning. Hos nogle sundhedsforsikringer betaler de direkte din behandling, så du ikke selv skal op med penge. Andre forsikringsselskaber, fx Gjensidige dækker din behandling med 395 kr og betaler dig, når du har betalt hos mig. Mine massagebehandlinger koster 445 kr. så du skal kun slippe en 50’er for din massage hos mig – hvis du har Gjensidige.
Hos sygeforsikringen danmark får du også et tilskud til din behandling.

Du får tilskud fordi jeg kan tilbyde dig din massage med tryghed gennem RAB massage her i Næstved.

Læs mere her om mine forskellige massage former