Nu kan du bestille en massage, en reiki-healing og klangmassage kl 11 i min klinik i Mogenstrup ved Næstved, og til gengæld få rabat.

I hele vinterperioden tilbyder jeg ovennævnte i min hyggelige massage klinik. Jeg har varme på. Stearin lysene er tændt. Farverne passer og er nøje sammensat efter, at der vil være den helt rigtige energi i rummet. Du vil føle dig mødt og opleve, at du bliver prioriteret og passet på.

Reiki healing går dybt i dig

Reiki er healende energi i dybeste forstand. Reiki healing aktiverer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. Energien går til de dybeste planer af dig, hvor eventuelle sygdomme har deres oprindelse. Healingen virker hvor modtageren har mest brug for den, den frigør energiblokeringer, renser kroppen for affaldsstoffer og arbejder for at genoprette balancen. Du får ro i din krop og vil føle dig bedre tilpas efter en behandling.

Læs mere her om reiki-healing

Massage har en række helbredsmæssige fordele

Mange af os bruger vores muskler uhensigtsmæssigt og/eller for lidt, således at vi får muskelubalancer samt spændte, slappe eller ukoordinerede muskler, som ofte også er ømme. Myoser (ømme spændte fortykkelser) findes netop i muskler og kan med fordel lindres ved massage. Muskelubalancer og spændte/slappe/ukoordinerede muskler kan medføre problemer for andre organsystemer – fx spændíngshovedpine og led ubalancer / -gener.

Massage har en række helbredsmæssige fordele. Vi har alle fortjent massage, minimum en gang om måneden, og hvis vi vælger os selv til, vil vi give vores krop og sind en kæmpe gave.

Læs mere her om min massage behandling

Klangmassage

Hvis du er stresset og har uro i kroppen er klangmassage godt. Hvis du lever med en autoimmun sygdom og / eller har svært ved at sove om natten, er klangmassage godt.

Under klangmassage kommer du ned i de langsomme hjernebølger, der er forbundet med de dybereliggende traumer. Her åbnes for forløsning af traumatiske begivenheder i underbevidstheden. Klangmassage foregår på briks med tøj på og tæpper over sig. Den giver en lethedsfølelse i kroppen, og forskning fortæller, at klangmassage kommer dybt ned i kroppens celler og helbreder. Den giver energi og overskud og glæde. Forkæl dig selv med en klangmassage en gang om måneden og du vil opleve, at dit liv virkelig begynder at udfolde sig.

Læs mere om klangmassage her

Når du bestiller en massage, reiki-healing eller klangmassage kl. 11 i min klinik i Mogenstrup v Næstved får du din behandling for kun 450 kr.