Jeg er så glad og taknemmelig for, at jeg nu kan tilbyde dig klangmassage her i Næstved. Jeg bruger klangskålene til at hjælpe mange forskellige mennesker. Kvinder med autoimmune sygdomme. Folk med stress og uro i kroppen. Børn og unge med angst og lave selvværd, som også har stress

Hvad gør klangmassage?

Klangmassage giver dig din natsøvn tilbage. Frekvenser med masserende klang terapiskåle virker beroligende og afspændende helt ned på celleniveau. En døv person kan fx ikke høre høj musik, men kan til gengæld sagtens mærke vibrationerne fra klangskålene.

Klangmassage handler om genoprettelse af balancen i kroppen og sindet. Mekanismen bag klangmassagen forklares ved at se på kroppen, der primært består af vand, bindevæv og celler, som kan kaldes en kropslig hukommelse, da cellerne husker stress, jag, ængstelse og dårlige minder, som sætter sig og bliver til enten fysisk eller psykisk smerte.

Men alt det kan klangmassagen netop løsne op for, da vibrationerne fra klangskålene går ind og påvirker cellerne direkte, så kroppen og sindet kan helbrede sig selv.

Hvor er klangmassage særdeles effektiv?

Klangmassage er derfor effektiv mod adskillige dårligdomme som depression, stress, søvnbesvær, manglende koncentrationsevne, manglende energi, manglende selvtillid, forhøjet blodtryk, diverse smerter overalt i kroppen, maveproblemer og hovedpine. Specielt også mange kvinder med autoimmune sygdomme har stor gavn af klangmassagen. Men klangskålene kan også bruges i en almindelig travl hverdag til at give ro og balance, så man genfinder sig selv og sit fokus her i livet. Klangmassagen er derfor særdeles velegnet, hvis du er stress ramt og mangler energi for at komme på højkant igen.

Klangmassage giver ro til nervesystemet

Klangskålene bliver sat på din krop og nervesystemet vil gradvist falde til ro. Klangskålenes lydbølger finder bedst vej gennem sunde steder på kroppen og henimod fx knæet, hvis der er problemer med knæene. Det er ganske enkelt fantastisk og jeg bruger klangmassage både til voksne og til børn. Også klangmassage i Næstved til forældre og børn i mine forløb, til en meget billig penge, fordi massagen er så fantastisk ift at skabe ro og balance i kroppen.

Desuden fortæller alle mine klienter, børn og voksne, at de efter klangmassage sover så fantastisk dejligt hele natten. Her er tale om dyb afspænding og indre ro i kroppen til restitution og genopbygning.

Klangmassage er enkel og samtidig en avanceret behandlingsform. Derfor er klangmassage så brugbart til børn, som lever med angst, lavt selvværd og stress i kroppen. Børnene er rigtig glade for det, og efterspørger massagen, som kan tilkøbes til mit forløb for børn og unge med angst.

De smukke toner og vibrationer bringer kroppen i en afslappet tilstand og fremmer de selvhelbredende kræfter. 

Sådan virker klangmassage

Klangmassage er en behandlingsform uden fysisk berøring. Klangskåle placeres på dig, og sender velklingende toner og vibrationer dybt ind i kroppen, hvor de påvirker steder, man ikke kan nå med fysisk massage.

Kroppen består af op til 80 procent vand, mange kvadratmeter bindevæv og millioner af celler, der som en anden computer husker alt, hvad der er hændt gennem livet. Oplevelserne – såvel gode som onde – lagres i cellerne, og når vi mindst venter det, kan især de negative minder poppe op og volde problemer. Det sker primært, når kroppen og/eller sindet bliver overbelastet, f.eks. af stress, spændinger, søvnløshed mv.

Ubalancer og blokeringer i kroppen kan genoprettes med klangmassage, netop fordi klangskålens unikke energi og lyd går upåvirket og direkte ind, hvor der er behov for det. Det kan betegnes som en slags indre massage – på celleplan – hvor blokeringer og ubalancer ophæves via de blide vibrationer. Når kroppen igen er i harmoni, kan den selvhelbredende effekt arbejde uhindret.

Klangskålene er terapiskåle, som er fremstillet til at sende vibrationer nedad når de står på kroppen, og det betyder, at de har en blød klanglyd, men meget lang vibrationstid. De har været brugt i Østen som middel til helbredelse i de sidste mange hundrede af år.

Her kan du læse mere om klangskålene og deres fantastiske virkning på kroppen