Så er der hjælp at hente. Jeg hjælper et barn, en ung, en voksen med både angst, lavt selvværd og stress – og jeg har klinik i både Næstved og Roskilde.

Hvorfor har jeg eller mit barn angst?

Der kan være mange grunde til, at du eller dit barn har udviklet angst eller generelt har det bare rigtig svært. Tankerne løber typisk løbsk hos mange af os. Tankerne kommer hele tiden igen, jo mere vi tænker. Typisk oplever jeg dog, at et barn i mistrivsel, helt fra tidlig barndom har skabt en bestemt overbevisning. Det holder barnet tilbage og skaber ødelæggende tanker og adfærd, fordi barnet ikke selv ved, hvad barnet skal gøre. Et barn kan ikke sætte ord på, da barnet ikke er bevidst om sin overbevisning. Det er bl.a. barnets uhensigtsmæssig overbevisning, som jeg kan ændre sammen med barnet, så fornuftige tanker og en ny og god adfærd kan blomstre op. En voksen person kan også have levet et helt liv med en uhensigtsmæssig overbevisning. Det skaber angst på den lange bane.

Familiemønstre går i arv

For nylig havde jeg en ung mor, som var gået ned med stress efter en lang periode på job med en chef, som var pænt modbydelig og nedladende. Den unge mor blev her bevidst om, at hun hele sit liv har gjort alle andre tilfredse og dermed sat sig selv til side. Hun havde faktisk selv været med til at gøre sig selv mindre værd ved hvert mindste lejlighed. Hun har levet efter sine forældres krav om at være perfekt. At være god til alt. Intet mindre kunne gøre det. Og nu er hun i gang selv med at sende det videre til sin datter. Og det har hun ikke lyst til.

Kan angst gå væk igen?

Det er vigtigt at huske på, at angstanfald ikke er farligt. Angst er en reaktion i din krop, forårsaget af for lang tids stress, tanker, tolkninger og adfærd. Angstanfald går over igen, men kroppen vil være træt et stykke tid derefter, da kroppen naturligt har været på overarbejde. Angst i sig selv går ikke over af sig selv. Du skal have hjælp til det. De fleste behandlere annoncerer med, at du får redskaber til at leve med “din” angst. I min verden er det fuldstændig volapyk. Selvfølgelig skal du ikke lære at leve med den.

Hos mig går behandling af barn, ung og voksen med angst ud på at fjerne angsten fra kroppen – og jeg laver denne behandling i begge mine klinikker – Roskilde og Næstved.

Min behandling mod angst går dybt og virker

Hvis en rose ikke blomstrer – kigger vi på rosens omgivelser. Hvis et menneske ikke trives, kigger vi kun på mennesket? Hvorfor kigger vi ikke på menneskets omgivelser?

Traumeterapi virker mod angst

Ved hjælp af traumeterapi kan vi gå tilbage og lede efter de årsager, som har forårsaget den angst, som du sidder med i kroppen. Når vi forløser den, forløser vi angsten i kroppen. Derved bliver du fri til at leve et fuldt og lykkeligt liv. Du kommer tilbage til din egen værdi. Der hvor du er så meget værd, kun i kraft af dig selv. Når du anerkender dig selv for dit værd, bliver du fri af andres anerkendelse, og derved kan vi også få din angst ud af kroppen. Det virker hos både barn, ung og voksen.

Læs mere her om traumeterapi

EFT virker mod angst

EFT frigører og forløser negative blokeringer i dit energisystem. Det virker med det samme og det er fuldstændig fri for bivirkninger. Specielt kan børn og unge lide det her fantastiske redskab. Det er simpelt og hurtigtvirkende, og det kræver ikke at de skal snakke deres lidelser igennem igen og igen.

Læs mere her om EFT