Nu tilbyder jeg også kranio sakral terapi til børn og unge i mit SOS forløb i Næstved – og det er selvfølgelig uden at prisen stiger.

At jeg indfører kranio sakral terapi i Næstved betyder, at jeg endnu engang tilfører mit SOS forløb nyt input, som vil give et større og mere succesfuldt output. Jeg har allerede gode resultater med de eksisterende metoder i min klinik, men jeg har lige fra starten besluttet, at jeg hele tiden skal udvikle forløbet, så det konstant bliver bedre. Og i denne omgang er det med kranio sakral terapi, som jeg også oplever, som værende yderst effektivt.

Det er typisk ret dyrt at modtage kranio sakral terapi, men her vil det være indbygget i mit SOS forløb.

Kranio sakral terapi i Næstved vil behandle for:

Et mere optimalt flow til kroppens absolut vigtigste center – hjernen
Hjælp til et øget flow i arbejdet med at få hjernehalvdele til igen at samarbejde
En stimulering af centret for melatonin, for derved at få en dybere og længere søvn.
En stimulering af centret for dopamin, for derved at få frigivet så meget lykkefølelse i kroppen som muligt og opnå denne tilstand ved bare små succeser.
Mange børn har svært ved at slippe gamle hændelser og komme videre med hverdagen, og her findes også en teknik, som afspænder hinder og væv, der omkredser frontallappen.
At slette af de følelsesmæssige udfordringer, som kroppen tager sig af.

Kranio sakral terapi i Næstved er et supplement

De seks ovennævnte teknikker bliver et supplement. Jeg arbejder allerede med, at børnene får sluppet gamle hændelser med stor succes. Vi får også allerede slettet følelsesmæssige udfordringer. Vi arbejder allerede med at få genoprettet samarbejde mellem hjernehalvdele. Vi arbejder med tankekort i forhold til positive bekræftelser, så med kranio sakral terapi i Næstved får vi også løsnet bindevæv og kranieplader, så de kan komme tilbage på plads.

Hvad er kranio sakral terapi?

Kranio sakral terapi er en meget blid, men dybtgående manuel behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer med det sigte at påvirke kroppen til selvhelbredelse.

Denne måde at møde kroppen på gør, at kroppen aktivt slipper sine bevidste og ubevidste spændinger. Alt i kroppen består af celler og hver celle er en del af vores energisystem. Derfor kan al manuel terapi, herunder kranio sakral terapi, betegnes som arbejde med det enkelte menneskes energi og kroppens egne ressourcer. 

Kranio sakral terapien arbejder med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer og har hermed indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet og har dermed en effekt på hele kroppen. 

Kranio sakral terapi til børn

Børn er ofte meget modtagelige for kranio sakral terapi, så derfor kan der opnås gode resultater med relativt få behandlinger. Hos mig vil det være indlagt i SOS forløbet og derfor ikke en ekstra udgift.

Kranio sakral terapi virker på trivselsproblemer, mellemørebetændelse, talevanskeligheder, hovedpine, koncentrationsbesvær, indlæringsvanskeligheder, inkontinens, stress mm.

Kursus i kranio sakral terapi til børn

Jeg har været på et fantastisk kursus i kranio sakral terapi til børn hos Bobyhelp hos Henrik Bruhn i Karlslunde. Jeg er således derfor “kun” specialiseret i udvalgte områder af børns udfordringer. Lige præcis de udfordringer, som jeg hjælper børn med. Kranio sakral terapi i Næstved er et supplement til alle mine andre ydelser, og derfor har det virket fornuftigt for mig at vælge dette kursus til.

Læs mere om mit SOS forløb her