Den 2-3 marts 2024 er der igen danmarksmesterskaber i massage. Jeg stiller op i fysiurgisk helkrops massage, og derfor tilbyder jeg denne behandling inden DM fra i dag i Næstved. Den 3. marts 2024 er tilbudet slut og kan ikke bestilles før til næste års DM.

Du får din massage til en god pris, fordi DU hjælper mig til at forberede en fantastisk helkrops massage til DM. Hvem der vil være den heldige modtager af massagen til DM, ved jeg endnu ikke. Jeg vil udvælge en af mine klienter fra dette tilbud. Måske bliver det dig, der vinder en gratis behandling til selveste DM.

Jeg vil udføre denne massage en gang hver dag, og derfor skal du skynde dig at bestille DIN tid.

Du får 100 kr rabat i forhold til min normale pris for massage. Derfor betaler du kun 375 kr. for denne behandling i hele februar 2024.

Mine ønsker for din oplevelse

Da jeg for over et år siden blev færdig, som fysiurgisk massør, lovede jeg mig selv, at jeg hvert nyt år ville deltage i danmarksmesterskaberne i massage. Det er en fantastisk mulighed for til stadighed at dygtiggøre sig. For at tilegne sig den seneste nye viden om massage former. For at opleve andre i aktion, og blive inspireret. Og for hele tiden at holde sig selv i et positivt flow, til gavn for klienten.

For mig er det vigtigt, at jeg tilbyder det sidste nye indenfor massage. At jeg giver min klient en helt unik oplevelse. Mine klienter betaler normalt 475 kr. for en massage. Det er billigt, men flere kan være med og kan vælge at prioritere en månedlig time til sig selv. Langt de fleste af mine klienter på massage, kommer hver 4. uge. Forebyggende og for at få slappet af i hele kroppen.

Dette særlige tilbud kommer en gang om året

En fysiurgisk helkrops massage i Næstved med udgangspunkt i min forberedelse til DM kommer således en gang om året. Jeg udbyder den en gang hver dag over de næste seks uger. Du får massagen til en rigtig god pris, og til gengæld er den fastlagt på forhånd.

Mine normale massager bliver altid lavet med udgangspunkt i min klient. De fleste klienter er kvinder, og de kommer med stress, spændingshovedpine, myoser i nakke og øvre ryg og lændproblemer. Fordi jeg har lært mig mange forskellige ting igennem årene, kan jeg tilrettelægge behandlingen præcis til diagnose.

Her kan du læse mere om min massage