Massagen tilpasses lige præcis dine behov. Behandling kan bl.a afhjælpe muskel- og ledsmerter og spændinger i din krop. Vælger du en fysiurgisk massage i min klinik i Næstved vil du føle dig set og anerkendt og det vil altid dit udgangspunkt, som vi arbejder ud fra. Du vil opleve en ro og min massage er også rolig, men med tryk der er afpasset dine ønsker. Du får altid en egekilde med på din vej.

Regelmæssig massage hjælper med at modvirke stress, træthed og smerter i skuldre, nakke og ryg. Behandlingen gør at du føler dig roligere og blødere i din krop. Behandlingen hjælper dig med at blive fri af smerter og stramhed i kroppen.

Hvad er en fysiurgisk massage i Næstved

En effektiv og dybdegående massage, hvor det er kroppens anatomi, der er i fokus. Fysiurgisk massage har typisk fokus på det dybere bindevæv i muskulaturen og benyttes primært til spændinger og myoser i muskulaturen. Massagen kan også sagtens og med stor fordel bruges forebyggende og som vedligeholdelse af smidige muskler og led. Lidelser i bevægeapparatet behandles med en fysiurgisk massage.

Sportsmassage adskiller sig fra fysiurgisk massage ved at være endnu mere dybdegående. Jeg går kort sagt hårdere til værks. Kommer du til en fysiurgisk massage, kan du sagtens bede om at jeg går hårdere til værks.

Læs mere her

Hvad sker der i kroppen, når man får massage?

Under massage øges blodcirkulationen i vævet, så vævsvæsken bedre kan cirkulere rundt i kroppen. På den måde slipper vævet af med affaldsstofferne og får friske forsyninger af næringsstoffer og ilt. Eventuelle arvæv og sammenvoksninger fra tidligere skader kan smidiggøres under massagen.

Kan man massere affaldsstoffer ud af kroppen?

Massagen kan være medvirkende til at løsne op for musklerne, og minimere ømhed og træthed samtidig med, at de ophobede affaldsstoffer hjælpes væk fra musklerne. Massage er godt for din krop. Det er med til at holde den sund og frisk.

Kom tilbage til alle mine massage former

Her kan du læse et par af anbefalinger fra mine kunder

Man bliver mødt med et stort smil og et menneske, som udstråler venlighed og professionalisme helt ”nede på jorden”, det er Mette

Empatien stråler ind i din krop når Mettes følsomme hænder masserer, hun finder skavanker som plejes. 

Hvis kroppen ankommer i en tilstand af en Trabant, smutter kroppen afsted efter 45 min. velvære meget tæt på en Ferrari

Så parker kroppen på Mette’s briks, det er en super god investering

——————————————————————————————–

Hvis du har ekstra ondt nogen steder på kroppen,

har Mette sådan nogen smerteplastre, som hun putter på – og de virker bare. Mine skuldre gør ikke ondt mere og ingen af har kunnet gøre det!

———————————————————————————–

Min spændings hovedpine er forsvundet.

Jeg er blevet helt afhængig af at komme her en gang om måneden. Ikke nok med at jeg har fået mit hoved tilbage, jeg har også fået den uro ud af kroppen, hvilket også er en befrielse.

——————————————————–

Kære Mette

Sikken en lethed jeg føler i min ryg og nakke, fløj nærmest hjem, shit du er god Mette!! Vil anbefale dig til alle..

Michaela

Mette laver en helt fantastisk kombination af en kropsmassage og klangmassage.

Når hun fx har masseret mine ben, putter hun klangskåle under fødder og på lænden, og så oplever jeg også at blive masseret under huden. Det er utrolig rart og min krop nærmest svæver i en lethed jeg ikke før har oplevet. Det samme gør hun på ryggen. Først masserer hun og finder alle myoser og spændinger og så til sidst sætter hun igen nye klangskåle på lænden og ryg og skuldre, og så bliver jeg masseret under huden igen. Jeg er blevet afhængig.
De bedste anbefalinger herfra
Cecilie