Lider du af flyskræk og angst for at flyve, og ønsker du hjælp til at komme ud og flyve med familien – helt uden bekymring? Så har jeg behandling af flyskræk og angst for at flyve på min kalender de næste to sommermåneder.

Hvordan viser flyskræk sig?

Panikangst. Hovedpine. Kvalme. Utryghed. Hjertebanken. Angstanfald. Svedeture. Mange muligheder og alle sammen rigtig ubehagelige. Specielt fordi en ferie skal bygge dig op og være totalt afstressende, så virker din ferie med flyskræk stik modsat.

Hvor mange er bange for at flyve?

Faktisk er 40% af os bange for at flyve og omkring 2.5% har en decideret fobi. Faktisk let at forstå, for når du flyver skal du give slip på kontrollen, og det har de færreste af os lyst til.

Hvad er chancen for at styrte med et fly?

Oddsne for at dø i et flystyrt er en ud af 11.000.000. Det betyder at der er langt større risiko for at omkomme i en bilulykke på vej til flyrejsen, end på selve turen dertil. Det faktum hjælper dig overhovedet ikke, hvis du har flyskræk og angst for at flyve, men er alligevel en god faktor at have med.

Ubehag starter længe før planlægningen

De andre vil flyve, for det går meget hurtigere. Her starter dit ubehag, for du kan ikke komme med nogen logisk forklaring på, hvorfor I skal køre hele turen til Spanien. Derfor tier du. Du er måske heller ikke så stolt over din flyskræk og angst for at flyve. Skræk og angst er desværre stadig et tabu i vores kultur, trods virkelig mange lever med det.

Rejsen bliver bestilt, men hver gang du tænker på den kommende flyrejse, stiger ubehaget i din krop. De andre fortæller, at flyrejser er en af de sikreste transportmidler. Der sker ikke noget. De kan snakke i evigheder – det vil ikke hjælpe dig eller overbevise dig. Så måske går du med en generel uro i kroppen helt ind til du skal afsted på din rejse.

Vores fælles mål bliver, at du kan rejse med ro i kroppen

Jeg selv havde nogen aspekter ved at flyve, men det har jeg fået behandlet med EFT. Jeg har haft fløjet fra San Francisco til Sydney – en 14 timers flyvetur i uvejr, hvor alle skulle sidde ned, selv stewardesserne. Efter den tur lovede jeg mig selv, at jeg aldrig ville sætte mine ben i et fly igen. Heldigvis fik jeg kureret det

Og hvordan kan det overhovedet lade sig gøre?

EFT er en metode til at behandle din flyskræk. Under behandling er du fuldt med og vi snakker, samtidig med at laver tapper let på nogle helt bestemte punkter på din krop. EFT er en behandling, så du helt slipper for din flyskræk. Du vil blive meget afslappet i kroppen, og det er kun et godt tegn på, at din krop arbejder på at slippe din flyskræk og din angst for at flyve.

Du lærer også at behandle dig selv for andre former for angst

Med EFT kan du også behandle dig selv. Du kan bruge EFT i alle situationer, hvor du bliver bange. Når du har lært EFT, kan du altid trække det frem og behandle alle former for ubehag. Du får din egen medicin, som er helt uden bivirkninger til at klare alle ubehag i din krop.

Du kan læse mere om behandling med EFT her