Bliv gravid med fertilitetsmeditationer! – Holistisk fertilitetsbehandling som virker!

Mit navn er Helle Hirshals og jeg har fået æren af at være gæsteblogger hos Mette, som også er min samarbejdspartner.

Jeg hjælper kvinder med at blive gravide.

Mette hjælper mange af de dejlige børn, som allerede lever her i blandt os, men vi skal også hjælpe de børn, som stadig kun er sjæle derude, og ikke mindst de kommende mødre, som brændende ønsker sig et barn. Denne længsel efter et barn er en dyb og powerfuld følelse, en slags hjemløs kærlighed. Netop denne hjemløse dybe kærlighed, kan vi bruge til at opløse de blokeringer, som forhindre dig i at blive gravid.

Noget blokerer for din fertilitet!

Jeg har arbejdet med fertilitet i mange år og har igennem utallige fertilitetsforløb med kvinder, som var uforklarlig barnløse, erfaret hvordan det næsten altid handler om blokeringer i kroppen på det ubevidste plan. Da det netop er ubevidst har jeg udviklet guidede meditationer specifikt til at opløse blokeringer, komme ned i kroppen og til at blive gravid.

Og det vilde er at det virker! Er du uforklarlig barnløs? eller er du ved at blive godt og grundigt frustreret over, at de to streger på graviditetstesten stadig ikke har vist sig, vil jeg virkelig anbefale dig at starte op med at downloade mine fertilitetsmeditationer

I forhold til at blive gravid har disse meditationer en kæmpe effekt.

Meditationerne er visualiseringer, altså du skal forestille dig de ting jeg siger til dig, mens du ligger og slapper af. Det er ikke spor svært, du behøver ikke have nogen forudgående erfaringer med meditationer. Du skal blot prioritere en halv time alene hver dag med hørebøffer et trygt sted. Mange kvinder nyder denne stund.

Visualisering: Hvad hjernen ser gør kroppen!

Hvad gør visualiseringer ved din krop?

De mindsker den negative effekt fra stress som udløses i kroppen. Mange som forsøger at blive gravide, kan i forskellige grader have forhøjede stressniveauer i kroppen. Fertilitetsmeditationerne hjælper med at genskabe forbindelsen mellem sind og krop.

Fertilitetsmeditationerne hjælper din krop med at vende tilbage til sin naturlige og balancerede tilstand. Især skaber de balance i dine hormoner, som er utrolig vigtig for fertiliteten.

Når du bruger hjernen til at fokusere direkte på dine reproduktive områder i kroppen, gør du det i billeder. Netop fordi du visualiserer og det er denne måde vores hjerne kommunikerer med vores krop, skaber du kommunikation. Derfor kan din hjerne “snyde” din krop til at starte en proces med det, du visualiserer. Fertilitetsvisualisering virker derfor fordi du i billeder kommer til at se mange forskellige dele af dit reproduktive system i en sund og smuk tilstand. Du ændre energien og frekvensen, jo mere du gør det.

Kort sagt vil din hjerne visualisere i billeder og kroppen vil se og lytte, præcis derfor er det så utrolig gavnligt for din krop.

I visualiseringerne skal du bruge dit “sinds øje”, dine øjne er lukkede, så du skal stille skarpt med din forestillingsevne fra din fantasi og hjerne.

Hvordan kommer du igang?

For det første skal du beslutte dig for, at du gerne vil bruge ca en lille halv time hver dag. Så går du ind og downloader de visualiseringer du skal bruge. Der er visualiseringer til din specifikke cyklusdag og frem til ægløsning, dem vil jeg klart anbefale. Du kan sagtens starte i dag med at downloade den specifikke dag. Hvis du f.eks er på dag 2 i din menstruation, downloader du cyklusdag nr. 2.

Du kan også starte med min hjertecentrerede meditation, som kan bruges alle dage i cyklus. Du kan mixe og blande, så længe du hører en hver dag og min erfaring siger mig det er godt at have nogle forskellige, så du ikke kommer til at kede dig. Jeg lægger jævnligt nye op.

Så cyklusdage-meditationerne er lavet til den specifikke dag men de andre kan du bruge alle dage.

Lige nu er denne på tilbud til kun 25 kr, så er du i gang. Du kan bruge mobilepay, så er den din med det samme. Tryk på billedet for at komme til download:

Det er en lille investering for så stor en effekt. Og så kan du gøre det hele hjemmefra 🙂

Når du i meditationen visualiserer det du ønsker dig, bliver der i din hjerne med tiden skabt nye neurale stier, som kan ændre din krops fysik ( f.eks skabe flow i underlivet og få opløst blokeringer) og det kan endda påvirke dit genetiske udtryk.

Så når du bruger visualiseringerne er det vigtigt, at du bliver dybt afslappet, at du forestiller dig de ting jeg siger, og går helt ind i dig selv og din egen verden. At du ledsager forestillingerne med positive følelser. Alt dette er netop det jeg hjælper dig med, og jo mere du gør det, jo bedre bliver du til det.

Kort sagt, når du lærer at kombinere din klare intention med en klar følelse af glæde og taknemmelighed, så igangsætter du en fysiologisk proces i din krop.

Min mission er at du må få alle de børn du ønsker dig og jeg lover dig for, at med de meditationer jeg har skabt, skaber du de allerbedste forudsætninger for at det lykkedes.

God rejse ned i din krop og ind i moderskabet.

Er du blevet endnu mere nysgerrig på din holistiske fertilitet, har jeg skrevet flere artikler om fertilitet her