Min behandling mod stress kan gøre dig stressfri og lykkelig og jeg tilbyder det nu i både Næstved og Roskilde. Når du går i Roskilde, skal du en gang til Næstved for at modtage din kropsmassage med klangskåle.

Oplever du – som så mange andre kvinder i disse år – at du skal noget andet

At du faktisk har meget mere i dig, som skriger efter at komme ud og blive brugt

At du trænger til at komme af med alt den vrede i din krop, som tynger dig fra at være glad

At der sker forskellige små sammentræf i dit liv, som banker på dig, og “kræver” handling

Så er du ikke alene. Du er en af mange andre kvinder, som i stilhed går rundt og kæmper og søger ❤

Det kan også været, at du er mor til et barn med udfordringer. Her kan du hjælpe dit barn ved at starte med at hjælpe dig selv. Det er utrolig givtigt for jer begge – og en utrolig gave for jeres bånd

Er du stressramt?

Måske er du lagt ned med stress – måske er du gået så langt, at du endda har fået en autoimmun sygdom, angst, depression eller andet. Det er din krops måde at fortælle dig, at den kræver handling. Din krop er din klogeste ven. Vi er så gode til at ignorere vores fornemmelser og symptomer fra kroppen. Det er desværre ikke anbefalelsesværdigt. Min behandling af stress kan gøre dig stressfri og lykkelig, og jeg kan fortælle, at det er en fantastisk følelse at komme tilbage til.

Min kraftige hentydning

Jeg ved det. Jeg har en højre hånd med 20 sting og ar, som aldrig bliver fuldt funktionsdygtig igen. Æv. Jeg har dog lært at være dybt taknemmelig for den – ja det lyder fuldstændig skørt – men min hånd er grunden til, at jeg i dag lever lige som jeg ønsker – og laver lige det jeg brænder for. Den var sidste kraftige hentydning til mig om, at nu skulle det altså være. Og der har været mange hentydninger undervejs.

Jeg har også været udsat for psykisk mobning

Inden da kørte jeg på arbejde med vejrtrækningsproblemer, som holdt ved hele dagen – og det gjorde jeg i mange år, uden at lytte til min krop. Hvor var det hårdt. Jeg troede, at det var rigtigt. At jeg var nødt til det. Nødt til at tage på arbejde, velvidende at det kunne være den dag, hvor min skoleleder igen ville overfuse mig og gøre mig så lille. Så lille at jeg skulle bruge vanvittig mange dage på at komme mig. Jeg bed det i mig og fortsatte. Set i bakspejlet var det helt vanvittigt. Hvad var dog det jeg udsatte mig selv for? Jeg ville ønske, at jeg kunne gøre det om, men igen, jeg er blevet en erfaring rigere – og klogere på mange ting, hvorfor jeg kan hjælpe andre kvinder med at komme videre med deres liv.

Mit tilbud med behandling af stress

Jeg kan hjælpe dig. Her er et forløb for kvinder – kvinder lagt ned med stress eller lign. som ønsker at få et værdigt og lykkeligt liv. For det fortjener vi alle sammen. En behandling af stress, som vil gøre dit stressfri og lykkelig – fuldstændig som du fortjener – indtil videre tilbyder jeg det i Næstved og Roskilde.

Her er også et forløb for voksne børn over 20 år og mænd, som nu ønsker, at få et bedre liv. Her får du effektiv og hurtig hjælp til at vælge dig selv og dit eget lykkelige liv til.

Læs fx om en, ud af mange, som jeg har hjulpet til et meget mere lykkeligt og fuldt liv:

Du kommer her over 4 gange i halvanden time hver gang. Henover de 4 gange vil du opleve effektive former for behandling af stress, angst eller depression eller bare træthed, lavt selvværd og bekymrings mylder.

Behandling her er målrettet dig og dine udfordringer – og du vil opleve, at du får det bedre ret hurtigt

Vi arbejder med hele dig

Vi vil både arbejde med dit indre og dit ydre.
Vi vil ændre gamle uhensigtsmæssige overbevisninger og lave nye og bedre for dig.
Vi vil forløse negative følelser og skabe mere overskud i din krop.
Dine celler vil blive masseret og begynde at danse med hinanden, i stedet for at bekrige hinanden.
Vi vil arbejde med evt. appelsinhud og ved hjælp af cupping løsne op, hvis det er vigtigt for dig.
Vi vil arbejde eventuelle rynker i ansigtet væk – også ved hjælp af cupping, også kun hvis det er vigtigt for dig.
Vi vil rense gamle toxiner ud af dit system.

Du vil opleve, at jeg møder dig, lige hvor du er – og der går i gang med en effektiv og hurtig behandling – en behandling af stress, som bliver målrettet dig og dit liv med det helt klare formål, at du skal blive stress fri og lykkelig – og det foregår i Næstved og Roskilde. Uanset hvor hårdt du er ramt, vil du opnå en kæmpe gevinst ved at komme her over 4 gange.

Blev du nysgerrig?

Ring til mig (30281158) og lad mig fortælle dig mere om, hvordan jeg kan hjælpe lige præcis dig. Kan du mærke, at det her er lige hvad du har gået og ventet på – bestil din første tid her på bookingsystemet.

Jeg glæder mig til at tilbyde dig min behandling af stress, så du kan blive stressfri og lykkelig – og det foregår i min klinik i Næstved og Roskilde

Behandling af Stress – bliv stressfri og lykkelig får du alle 4 gange, i alt minimum 6 timer for 3500 kr.