Sådan en som mig – og jeg tilbyder traumeterapi i både Næstved og Roskilde.

Har du svært ved at handle på de ting du gerne vil?
Bliver du ved med at gentage gamle mønstre?
Ønsker du at skifte karriere?
Døjer du med træthed og søvnproblemer?
Føler du dig ofte stresset?
Trænger du til ro og grounding i din krop?
Støder du tit på udfordringer i dine relationer?

Vil du ændre retning?

For tre år siden kunne jeg svare “JA” på næsten alle ovenstående spørgsmål. Selvom jeg i bund og grund var lykkelig og glad. Hvordan kunne jeg næsten være andet? Fire sunde og raske børn. Et lykkeligt ægteskab. Gode venner. Og alligevel manglede jeg “noget” i mit liv. Jeg gik og søgte efter en større mening med mit liv. Manglede det som virkelig ville kunne give ro i min krop.

En enkelt synkronicitet ud af mange

På mit arbejde som AKT-lærer manglede jeg lidt effektive redskaber til de børn, som jeg hjalp med angst. Midt i de tanker faldt jeg over et interessant opslag på facebook. EFT kunne hjælpe på angst og stress. Det var et weekend kursus og det kunne jeg sagtens sætte af. Det blev startet på min uddannelse til EFTMR traumeterapeut, for weekenden var fantastisk og her fandt jeg virkelig det, som jeg havde ventet og ventet på. En inspirerende lærer, søde medstuderende og et virkeligt interessant stof, som skulle vise sig at være effektivt i mit arbejde med børnene i skolen. Med EFT har jeg hjulpet mange børn. Desværre blev pengene mindre og mindre i folkeskolen, og til sidst var jeg ikke AKT-lærer mere.

Først var jeg et fritidsfirma Stop og smil

Så måtte jeg jo skabe mit eget lille fritidsfirma, så jeg kunne blive ved med at hjælpe børn med angst og stress. Udfordringen var “bare” at det var lidt hårdt. Først arbejde – og så hjem og arbejde. Jeg var godt klar over, at det her ville jeg ikke kunne holde til i længden.
At tage det store spring til at være selvstændig har været nogle år undervejs. Har jeg haft svært ved at handle på ting? “Ja”. Havde jeg længe ønsket at skifte karriere? “Ja”. Var jeg stresset? “Ja”. Og så havde jeg også lige en del udfordringer med mine relationer på min arbejdsplads, specielt ukompetente chefer. I dag er jeg så nået så langt, at jeg tilbyder traumeterapi i både Næstved og Roskilde.

Mange bump på vejen til selvstændig

Alligevel blev jeg ved. Der skulle nogle ordentlige bump til, før jeg tog springet. Lad mig bare sige, at jeg har 20 sting i min højre hånd, som i den grad var et tegn fra oven til mig om, “at nu må du godt snart tage dig sammen”. Sommeren 2022 tog jeg skridtet – og har aldrig fortrudt. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har valgt mig selv til. Det havde jeg aldrig før gjort. For tre år siden ville jeg aldrig have troet, at jeg en dag bl.a. ville kunne tilbyde traumeterapi – og så både i Næstved og Roskilde.

Gamle overbevisninger er blevet til nye og bedre

Angst for sygehuse. Angst for sygdom. Angst for symptomer. Angst for mine børns velbefindende.
Stress i kroppen over for mange mennesker. Stress hver morgen inden job. Stress efter besøg hos familien. Stress ved angst. Generelt alt for meget stress og uro i kroppen i meget lang tid. Så lang tid at det til sidst satte sig i mine lunger – og det var bestemt ikke anbefalelsesværdigt.

Blevet født af en mor med stress i kroppen. Så er kimen lagt. Stress ligger latent i kroppen. Det er klaret med en traumeterapi.

Angst for sygehusvæsenet i hele mit liv. Så slemt at jeg ikke tog med min dreng på Rigshospitalet, da vi var tæt på at miste ham. Det er også klaret med en traumeterapi. Selvfølgelig bryder jeg mig stadig ikke om sygehuset, men jeg kan træde ind, uden at miste mig selv.

Jeg giver slip på alt det, som ikke vedrører mig, hvilket er en kæmpe befrielse, for jeg har altid skulle klare alt og alle. Selv kollegaer på job, som blev dårligt behandlet, har jeg skulle klare. Også klaret med traumeterapi.

I dag vælger jeg mig selv til, for jeg er den vigtigste i mit liv. Selvfølgelig er mine børn og børnebørn også helt utrolig vigtige for mig, men jeg husker mig selv først. Og hvad der er helt utroligt ved det, er, at jeg er blevet så meget en bedre version af mig selv. Og overskuddet i min krop er i top. Jeg går hver dag 10 km med mine hunde, bare fordi jeg vælger mig selv til. Det skal der være tid til, for det er noget, som jeg elsker.

Jeg har ændret overbevisninger og beslutninger på flere forskellige områder. Alt har været en proces, hvor jeg i dag er selvstændig og selv vælger til og fra.

Forløb med traumeterapi i Næstved og Roskilde skaber DIG

Her vil du kunne udvikle din intuition. Du vil nå ind til at være DIG. Når du er DIG er du vis. Du lever fra hjertet og du behøver ikke ændre andre. Du accepterer og respekterer hvad der end kommer til dig. Når du er DIG bruger du alt din energi rigtigt, så du vil leve i overskud. Du vil kunne møde andre med empati og lære af andre, uden at dømme.

Alt kan løses

Du har mulighed for at løse en hel serie af traumatiske oplevelser. Herved kan du for det første leve mere bevidst, men du kan også komme af med diverse skavanker. Ved du hvor mange uforløste følelser, som kan sætte sig i din ryg og blive til smerter? Alle de følelser kan forsvinde ud af kroppen i takt med din traumeterapi. Jo mere vi får ryddet op – jo bedre et liv kan vi leve.

Vores virkelighed

Vores virkelighed bliver set gennem vores overbevisninger, idet vores krop og sind er et udskrift af vores overbevisninger. Ud fra her generaliserer vi vores overbevisninger som “jeg er ikke god nok”, “jeg er nødt til at være perfekt”, “mænd er ikke til at stole på”, “verden er et farligt sted”, og jeg kunne jo sådan set blive ved. Vi tiltrækker kontinuerligt begivenheder ind i vores liv for at forstærke vores overbevisninger. Desværre er resultatet, at vi kan komme til at fejlfortolke vores nuværende omstændigheder – og det sætter vores nervesystem i aktion, og resultatet bliver stress og angst.

Vælg dig selv og dit helbred til

Hvis du ikke lærer at håndtere din overbevisninger, vil de kommunikere med dig i form af sygdom, stress, angst, nedtrykthed eller søvnproblemer. Når først vi har løst traumer med traumeterapi og ændret vores negative billeder, ændrer vi, hvad vi tiltrækker, så vi bliver i stand til at tiltrække positive oplevelser ind i livet.

Din forbundethed med dine børn

Som mor og far er vi tæt forbundet med vores børn. Det betyder, at hvis du løser din egen udfordringer, vil det påvirke dine børn positivt, fordi dine børn er et produkt af dig og direkte involveret i dine erindringer. Mange børn lider i dag, men mange voksne lider også. Når forældre har uforløste issues i sit liv, har børnene også. Vi kan godt “fixe” børnene, men det bedste ville faktisk være, at både forældre og børn løste deres udfordringer.

Læs mere om traumeterapi her