Denne case rummer en virkelig historie om hvad der kan ske, når en kvinde gennem hele sit liv vælger at sætte andres behov over sine egne behov. Når denne kvinde udvikler en autoimmun sygdom i forbindelse med en graviditet, hvor kroppen netop kan være i en stress belastning. Traumeterapi er en fantastisk behandling til stress og en autoimmun sygdom.

Medicinens indvirkning på hele kroppen

Når du får en autoimmun sygdom, vil du oftest få tilbud om medicin. Simpelthen for at du kan holde ud at være i din krop, og stadig magter alle hverdagens krav og forventninger. Desværre er det bare sådan, at medicinen også har indflydelse på andre områder af kroppen. Som i det her tilfælde bliver der givet medicin mod for lavt stofskifte, og selv om det hjælper på generne ved for lavt stofskifte, så har det fx konsekvenser i mundhulen, hvor tænder kan blive porøse.

Kvinde – kom fri af din stress

Rigtig meget stress sidder i kroppen, når en kvinde går hen og får en autoimmun sygdom. Dine celler i kroppen, som under normale omstændigheder arbejder sammen, er begyndt at bekrige hinanden. Efter lang, lang tid i den tilstand udvikler kroppen sygdom. Den er max stresset, efter den i lang tid har kæmpet. Sådan en udvikling er mange år under vejs. Hvis flere af os vidste det, ville vi tænke mere over at forebygge.

Overbevisninger fra et helt liv

Denne kvinde har levet med at sætte andres behov over sine egne. En overbevisning som stammer helt tilbage fra en mormor og er gået i arv gennem generationer. Tag ikke fejl! Hun er det sødeste menneske på jorden – selvfølgelig. Hun gør jo alt – for alle andre. Og det er også dejligt, men på et tidspunkt i livet, går den ikke længere. I det her tilfælde stødte en autoimmun sygdom til. En sygdom som du kan læse om, består lige præcis i at sætte egne behov til side. Forskning fortæller nemlig i dag, at psykiske tilstande kan sætte sig i kroppen. Traumer kan sætte sig til fysiske symptomer og fysisk sygdom.

Fem traumeterapier skulle til

Her var kvinden gennem et forløb af fem behandlinger med traumeterapi, som netop kan afhjælpe en autoimmun sygdom. Gående fra ikke at være noget værd til derfor at holde sin mund. Til netop at være noget værd og have lov til at sige fra. At det er okay at være sig selv og vise hvem man er. Gående fra at blive fysisk dårlig ved opmærksomhed til at det faktisk er okay. At man ikke bliver til grin, fordi man kan stå stærkt i opmærksomheden. Til at opmærksomhed er fint. Gående fra at føle sig misforstået og gå i baglås til at kunne melde klart ud, fordi vi netop er nået til, at egne behov er de vigtigste. Over alt. Behandling med traumeterapi kan gøre underværker med stress og autoimmun sygdom.

Med supplerende behandling

Kvinden har også modtaget kropsmassage og klangmassage. Begge et vigtigt supplement, fordi kroppen udskiller affaldsstoffer i en proces med at rydde op. Samtidig har klangmassage virkelig gunstige indvirkninger på traumer. Dine traumer sidder i dine celler, og klangmassage masserer netop dine celler og er dermed traumeforløsende.

Sikke en udvikling

Kvinden er løbende gået ned i medicin. Simpelthen fordi traumeterapi forløser blokeringer i energisystemet og derved finder kroppen tilbage til sin oprindelige – rigtige – balance. Her er vi næsten i mål. Inden vi startede var det er stort ønske om at gå ned i medicin, fordi den havde så stor indvirkning på andre dele af kroppen. Nu tages der så lidt medicin, så bivirkningerne er minimale.

Tro er godt, men ikke alt afgørende

Kvinden har hele tiden haft et kæmpe ønske om mindre medicin. Men ikke nødvendigvis en tro på, at behandling med traumeterapi ville hjælpe. Fordi det var sådan et stort ønske, og lægen kunne ikke andet end tilbyde medicin, overgav hun sig til andre alternativer. Jeg – derimod – har hele tiden troet på, at jeg kunne gøre en kæmpe forskel for hende. Jeg har nemlig selv været der og oplevet forandringen i min krop. Og forandringen har været fantastisk for mig og mit liv.

Her kan du læse mere om min behandling med traumeterapi