Ingeborg kom til mig med sin far, fordi hun havde fået tandlægeskræk efter en utryg oplevelse hos en tandlæge, hvor spændinger og frygt for det traume fyldte hele hendes lille krop. Udfordringen var at hun ikke var færdig med at besøge tandlægen, og nu nægtede hun altså at komme der igen.

En tandlægeskræk sætter sig fast i kroppen

Når en pige på 8 år har fået tandlægeskræk, sidder der en frygt fast i kroppen, som vil blive der, hvis ikke den bliver forløst. Efter meget kort tid i mit forløb, blev frygten forløst ved hjælp af energiarbejde, ved hjælp af kropsligt kinesiologi og et enkelt kraniesakralterapi punkt. Alt det her forskellige arbejde kommer med hjem, og når du arbejder med øvelserne hver dag, vil din krop “helt af sig selv” slippe tandlægeskræk, spændinger og frygt for det traume, som det var tilfældet her.

Pigens forældre havde hørt om mig, og jeg har hjulpet andre børn og voksne med tandlægeskræk, fyldt med spændinger og frygt for det traume, så det var bare at komme igang

Tandlægeskræk kan vi gøre noget ved

Efter 3 gange hos mig har pigen været til tandlæge igen – og denne gang uden skræk, så nu kan vi også få klaret nogle af de forskellige udfordringer, som kan komme i skolegården ❤️

Når fx bedste veninder får kaldt hinanden grimme ting, og man bliver ked af det og tror man ikke er god nok. Ved hjælp af tegninger og energiforløsende øvelser fik vi også klaret Ingeborgs begyndende overbevisning om ikke at være god nok. For selvfølgelig er hun lige som hun skal være, men børn kan hurtig tilegne sig en anden opfattelse, og bliver det ikke “fixet” starter en lavine af lavt selvværd, og det er der slet ingen grund til. Så Ingeborg lavede bestemte øvelser samtidig med at hun bekræftede over for sin krop, at hun er lige præcis god nok som hun er – og når man har den overbevisning, lukker man ørerne for dårligt snak.

Tandlægeskræk som en utryg oplevelse med et efterfølgende traume er til at løse hos Stop og smil.

Vil du hjælpe dit barn af med frygt og traume efter en utryg oplevelse af tandlægeskræk, book tid her på mit forløb for børn:

Book din tid