Hvis du oplever at dit barn har søvnproblemer kan det give unødig uro og stress og det giver en stor bekymring for vores børn. Børn med et sensitivt nervesystem reagerer ofte kraftigt på stress og bliver ramt hårdere af for lidt og for dårlig søvn. God søvn er nemlig et af de bedste midler mod uro og stress og lægger også en dæmper på ængstelighed og bekymring.

Søvnproblemer har oftest en årsag, og jo hurtigere vi finder årsagen og løser det, jo bedre er det for dit barns velbefindende. Søvnproblemer kan nemlig også give udfordringer med lavt selvværd og stress. En ond cirkel er i gang, og den skal vi have stoppet

Bevidst forældreskab

Det gjorde Annas mor, da hun efter mange og lange overvejelser besluttede at sende Anna ud i mit forløb. Annas mor fik selv en traumeterapi først, både fordi hun havde nogle forskellige issues, men bestemt også fordi hun lige ville se mig an – gik det nu at sende sit barn ud til mig?

Grundet søvnproblemerne havde Anna svært ved at overskue lange skoledage og ikke mindst frikvartererne, hvor hun ofte blev i tvivl om, hvad de andre mon tænkte om hende. Hun blev jævnligt udelukket fra veninderne og det gjorde hende ked af det, og meget usikker på, om hun nu også var ligesom hun skulle være, for at være elsket og accepteret. Anna var en pleaser, som hele tiden gerne vil gøre alle andre glade og tilfredse, hvilket jo er dejligt, vi skal bare huske også at tage hensyn til os selv en gang i mellem.

Når forældre vælger at handle på et issue, er de meget bevidste om, at de ikke vil gå på kompromis med trivsel og glæde. Børn skal have det godt. Vi skal ikke acceptere middelmådighed.

Mit forløb for børn og unge med angst og lavt selvværd

Det første som fyldte hos Anna var såmænd ikke søvnproblemer i første omgang, men veninderne og skænderier – og dermed den uro og stress, som fulgte i kølvandet. Anna var ked af det og bange for, hvad veninderne tænkte om hende. Energiøvelser og en ny overbevisning blev kodet ind i kroppen ved hjælp af pædagogisk kinesiologi. Da Anna kom anden gang, var hun sikker på, at hun var ligesom hun skulle være. Hun havde fået et godt selvværd igen, så vi havde fået klaret problemerne i hverdagen og frikvartererne.

Nu kunne vi tage hul på det, som virkelig var hovedårsagen, at Anna følte sig forkert. Søvnproblemer og mors bekymring for Annas uro og stress, fyldte så meget, at Anna ikke kunne finde tryghed ved at sove i sin egen seng. Anna var bange for, hvad der kunne ske, når hun lukkede øjnene. Hun syntes hun så skikkelser om natten og hun følte en stor utryghed ved det. Anna var utrolig bange for hvad andre skulle tænke om hende, når hun fortalte om hendes oplevelser fra natten, så det skulle vi også arbejde med. Anna fik et “traume-ark” med hjem og hun lærte hvordan hun kan spørge sin krop til råds, når hun bliver usikker på sit eget værd.

Igen var forældrene meget bevidste om at handle

Efter 3. gang var vi klar til at snakke og handle på de spøgelser, som gav søvnproblemer med uro og stress og bekymring til følge. Annas mor fortalte, at de godt nok bor i et meget gammelt hus, og at Annas far også føler “noget” en gang imellem. Jeg fortalte om den sødeste kvinde: Anne-Grethe i Appenæs, som kan fjerne gamle forladte ting i huse.


Oplever du også ting, som du ikke ønsker i dit hus, kan du se hendes hjemmeside her

Sidste gang med Anna nåede vi i mål med det, som fyldte hos hende. Anne-Grethe havde godt nok fjernet det, som skulle fjernes, for det viste sig, at Anna havde ret i alle hendes opfattelser, hvilket var dejligt for hende, men hun var stadig utryg ved at sove i sin seng. Derfor blev vores arbejde intensiveret til at skabe en ny overbevisning om, at Anna trygt kan sove i sin seng om natten. Hendes krop har i så lang tid været utryg, og det forsvinder ikke natten over. Derfor arbejder vi med pædagogisk kinesiologi til at få den sidste rest af utryghed ud af kroppen, så Anna igen kan sove trygt i sin egen seng, som hun har et stort ønske om.

Hos Stop og smil har jeg et ekstra supplement til forløbet

Udover at følge forløbet har Anna også modtaget klangmassage, som har givet hende ro og balance i kroppen. Hun har taget utrolig godt imod og nydt at komme helt ned i drømmeland, som også er så godt for vores velbefindende.

Du kan læse mere om klangmassage her

Jeg tilbyder klangmassage til alle børn i mine forløb til kun 300 kr. Samtidig tilbyder jeg også forældrene til børnene i mine forløb klangmassage eller kropsmassage til kun 350 kr.

Du kan booke tid her til alle mine behandlinger