Måske har du også hørt Thomas Breinholdts foredrag om “Kan man tænke sig rask”. Det var utrolig spændende, og det gav mig endnu en øjenåbner for, at reiki healing kan reducere stress markant. Det har jeg faktisk oplevet i årevis, men fordi man ikke kan se det, kan det være så svært at forstå.

Reiki healing vil blive opprioriteret i min klinik

Vi skal ikke gå og være stress ramt altid. Alt for mange mennesker kæmper hver dag med alt for meget. Det koster samfundet dyrt, men endnu vigtigere ødelægger det vores livskvalitet, og rammer alt for mange børn. Når vi voksne lider af stress, går det ud over vores børn, for de tager alt fra os.

Derfor har jeg besluttet, at du vil kunne modtage reiki healing i min klinik til kun 400 kr. hvis du vælger din behandling til at afslutte senest kl. 14. Det gælder også i weekenderne.

Efter din reiki healing vil du altid modtage eventuelle spirituelle beskeder, som du kan tage med på din vej til mulighed for en bedre hverdag med mindre stress eller sygdom.

Min rejse med reiki healing

Helt tilbage i 2005 tog jeg uddannelsen til reiki healer. Jeg har i alle de forgangne år brugt healing på mig selv og min familie. Efter jeg er blevet selvstændig tilbyder jeg det også som en ydelse. Mange kvinder kommer hos mig, og alle fortæller om bedring af forskellige symptomer, og så bliver jeg bare glad. Jeg kan jo stadig ikke helt forstå det. Men efter Thomas’ foredrag forstår jeg nu, at reiki healing er enormt effektivt til både at reducere stress og mindske sygdoms symptomer.

Ifølge HK og Arbejderbevægelsens Erhvervsråd koster stress samfundet hele 54,6 mia. kr. årligt!

Reiki healing arbejder dybt i dig

Reiki er healende energi i dybeste forstand. Reiki healing aktiverer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. Energien går til de dybeste planer af dig, hvor eventuelle sygdomme har deres oprindelse. Healingen virker hvor modtageren har mest brug for den, den frigør energiblokeringer, renser kroppen for affaldsstoffer og arbejder for at genoprette balancen.

Reiki healing åbner for, hvad der hele tiden har været til stede. Det er ganske som at tænde for en elektrisk kontakt – elektriciteten er der, men man er nødt til at trykke på kontakten for at aktivere den. Derfor virker reiki healing også til at reducere stress i din krop, for indenunder stress er din egen ro.

Reiki healing til meget forskelligt

Reiki er et healingssystem, der gør det muligt på ufarlig, naturlig og holistisk vis at behandle mange akutte og kroniske lidelser og fremkalde åndeligt, mentalt og følelsesmæssigt velbefindende. Blandt disse lidelser kan nævnes stress, bihulebeændelse, menstruationsproblemer, blærebetændelse, migræne, astma, kronisk træthedssyndrom, eksem, gigt, klimakteriebesvær, rygsmerter, angst, spændinger, depression, søvnløshed og iskias.

Reiki kan bruges til alle og styrkende er det også, hvor du er sund og rask.

Her kan du skynde dig at booke tid til din reiki healing