Mange børn og unge har idag udfordringer med at komme ud af sit værelse. Med at komme ud af huset. Bare med at komme ud i bilen. Børnene gemmer sig i deres egen verden for at beskytte sig. Det er en helt naturlig og “rigtig” beslutning af kroppen. På et vist tidspunkt siger kroppen nemlig stop!

Hvordan foregår det med hjemmebesøg og et barn med angst

På min hjemmeside kan du bestille et hjemmebesøg. I hele Næstved Kommune kører jeg ud for kun 950 kr. incl både besøg og kørsel. Besøget er udover mit forløb for børnene – det er tænkt som en hjælp og en opstart på at deltage i mit forløb for børnene.

Bor I ikke i Næstved kommune – ring til mig for at høre nærmere

Hvem er jeg

Jeg kommer med mig selv. Jeg er helt som jeg er, meget stille og rolig. Jeg indrettet mig og gør ikke noget stort nummer ud af mig selv. Hele mit besøg foregår på barnets præmisser. Jeg går netop ikke ind for at stresse / presse børn og derfor “forlanger” jeg ikke at barnet skal sidde med til højbords.

Vejledning i lige det I har brug for

Vi snakker og ser hinanden ad. Jeg hjælper jer typisk med de frustrationer, som I evt går med. Jeg vejleder og giver råd til, hvordan I kan hjælpe jeres barn og jer selv. Jeg vejleder jer også, hvis I har et kommende møde, som I er lidt spændte på.

Nysgerrigheden vinder

Et hjemmebesøg til et barn med angst munder som oftest ud i, at barnet kommer ud og sætter sig. Inderst inde vil et barn rigtig gerne have hjælp. De tør “bare” ikke. De ved ikke, hvordan de skal komme ud af den umulige situation, som de er i. De vil faktisk sjældent have hjælp af forældrene, fordi der er en masse uafklarede følelser. Et barn vil ikke gøre sine forældre kede af det. Derfor er det oftest svært at snakke med sine forældre.

Jeg er en fagperson og neutral uden følelser i klemme

Netop herfor vil barnet oftest komme ud. Når jeg sidder i stuen og snakker med forældrene, lugter det lidt af netop en hjælpende hånd, som barnet (indeni) skriger på hjælp efter.

Jeg glæder mig til at hjælpe jer på vej

Læs mere her om mit forløb med børn og unge