Tilbyd medarbejderne firmamassage af en uddannet RAB massør her i Næstved og oplev glæde og overskud på arbejdspladsen. Glade og tilfredse medarbejdere er guld værd. Få færre sygedage og en reducering af arbejdsskader. Og ikke mindst – et godt arbejdsmiljø. Alle har det bedre og har mere overskud, når kroppen er i trivsel.

Moderne virksomheder som fx Google tilbyder medarbejdere firmamassage for at fremme medarbejdernes trivsel.

Stop og smil tilbyder faste aftaler med firmamassage i Næstved. Som RAB-registreret massør kan jeg tilbyde jeres medarbejdere kvalitet og professionalisme omkring en behandling med massage.

Fordele ved at tilbyde firmabehandling

Minimering af sygefravær. Det kan være både i form af forebyggelse, men også hvis en medarbejder kommer til skade på job eller i fritiden.
Personalegode der fastholder de gode medarbejdere. Herunder også en personalegode til at tiltrække nye medarbejdere.
Et frirum til at minimere risikoen for stress.

Træk jeres massageordning fra i skat

Du har som arbejdsgiver nogle skattefordele ved etablering af en massageordning.

6 arbejdsrelaterede skader som firmamassage forebygger og afhjælper:

En massageordning kan være til stor gavn for medarbejdere inden for mange forskellige brancher og med mange forskellige arbejdsformer, hvad enten der er tale om stillesiddende kontorarbejde eller arbejde med tunge løft. Når vi hver dag foretager de samme, ofte ensformige, bevægelser, kan der hurtigt opstå arbejds relaterede skader eller anspændthed bestemte steder i kroppen. Ligeledes kan en stress fuld hverdag sætte sine dybe spor i kroppen.

Massagen forebygger og afhjælper

Spændinger i kroppen
Stress
Spændingshovedpine / migræne
Myoser – overbelastede muskler
Nakke- og skuldersmerter

Hvad kan behandles?

Massage af skuldre. Jeg ser ofte klienter med smerter i skuldre. Skuldersmerter forårsager ofte hovedpine. Når jeg behandler skuldersmerter, arbejder jeg også altid med nakken og armene. Ofte kan der også være behov for at løsne eventuelle kæbespændinger.
Massage af nakke. Nakkesmerter er ubehagelige og kan ødelægge din hverdag. Har du smerter i nakke, giver det også smerter i resten af kroppen, eller smerterne kommer fra andre steder. Nakken er et hologram af hele kroppen og derfor ses nakkesmerter ofte som et symptom på et problem et helt andet sted på kroppen.
Massage af lænd. Mange mennesker lever med kroniske smerter i lænden. Her ligger mange uforløste smerter og venter på at blive set. Jeg masserer altid lænden grundigt og tager baller og ben med.
Massage af ryg. Hveranden dansker oplever at have ondt i ryggen. Langs rygsøjlen sidder alle følelser og de gør til tider ondt. Rygsmerter er en ubehagelig lidelse og ikke en man skal gå med for længe, da rygsmerter ikke forsvinder af sig selv. Grundig og jævnlig massage er nødvendig.
Massage af ben. Hvis du går meget hver dag, eller hvis du hver dag står op og stille kan du få problemer med dine ben, hvis ikke du passer på dem. Jeg oplever flere og flere med hælspore og det er gerne folk, som har et job, hvor de går og står meget. Hælspore er en meget ubehagelig lidelse, for hvert skridt du tager, gør ondt, så du bliver hele tiden mindet om det.

En massageordning tilpasset jeres virksomhed

Vi fastsætter sammen et interval, hvor jeg kommer forbi jer i virksomheden og yder professionel massage til jeres medarbejdere. Jeg tager selv massagebriks og andet udstyr med. Firmamassagen kan både planlægges i medarbejdernes arbejdstid eller efter arbejdstid – alt afhængig af hvad der passer jer bedst.

Firmamassage kan også med fordel foregå i min klinik. Herved får medarbejderen et reelt afbræk i arbejdsdagen. Man kan komme både i arbejdstiden og efter arbejde.

En massageordning skræddersyet til jeres behov

For nogle virksomheder er en fast massagedag ikke mulig i en travl hverdag. Her passer det måske bedre, at massagen foregår i min klinik, når medarbejderen har tid. Enten på mindre travle dage eller efter arbejde. Jeg indretter mig efter jeres arbejdsform, så vi kan finde den bedste løsning for omsætning og medarbejdere.

Betaling kan foregå på forskellige måder. Det nemmeste er at jeg afregner med virksomheden og I indbyrdes finder ud af at afregne. I hverfald er der mulighed for fradrag på firmamassage.

I har også mulighed for at købe værdibeviser eller klippekort, som ansatte kan bruge i klinikken, og alt efter hvor mange I ønsker, kan vi yde en vis rabat. Som sagt – det er meget fleksibelt.

Klar på en snak om firmamassage i jeres virksomhed

Send mig en mail eller giv mig et kald og jeg kommer en tur ud og besøger jer, så vi kan vende mulighederne. Eller I kan sende en “ansvarlig” ud for at se min klinik og mulighederne for massage her. En firmamassage her i Næstved af uddannet RAB massør er et kæmpe plus for jeres virksomhed.

Læs evt mere om mine forskellige tilbud med massage her