Angstproblematikker med lavt selvværd som en introvert pige, der føler sig anderledes og har tankemylder.

En angst for at miste efter et chok – og en angst for ikke at være god nok og for hvad de andre tænker, fordi man som en introvert pige nemt kan føle sig anderledes.

Angst problematikker giver daglige udfordringer

Sådan startede Paninas forløb hos mig i min klinik i Roskilde. Med de angst problematikker var det svært at få sin natsøvn. Det var svært at komme i skole. Det var svært at smile. Hver dag var en lettere kamp for overlevelse. Panina er en sød introvert pige, som har gode venner og værdsætter dem alle meget, men som hurtigt kan blive i tvivl om de nu også kan lide hende for den hun er. Hun synes nemlig selv, at hun er anderledes, fordi hun ikke siger så meget, og hurtig kan blive meget utilpas i selskab med mange mennesker, specielt hvis der er mennesker, som hun ikke var forberedt skulle være der. Samtidig var de evige fremlæggelser i skolen en stor udfordring, som også tog meget energi væk fra hende, da fremlæggelserne satte tankemylderet i gang.

Symptomer på angst

Panina havde de klassiske symptomer på angst med hjertebanken, tankemylder, søvnproblemer, åndenød og mavebesvær og kampen om ikke at miste kontrollen. Hele tiden have styr på, at alt hvad man gør skal være perfekt. Og det bliver et hårdt liv at leve op til. Det bliver svært at komme i skole. Det bliver svært at stå op om morgenen.

Panina i mit forløb for børn og unge med angst og lavt selvværd

Den første gang hos mig var Panina i underskud af stort set alt. Hun græd og bare det at komme ud til mig, var en overvindelse, men en overvindelse hun klarede i kraft af sine forældres store ønske om at hjælpe deres datter. Angsten for at miste tyngede hende, så hun ikke fik sovet om natten og samtidig havde hun lavt selvværd.

Panina bliver en pige med overskud og glæde og tro på sig selv

Efter 4.gang, som er sidste gang i mit forløb for børn og unge, er Panina blevet en ung pige med selvværd. Nu sover hun, for hun er tryg i troen om, at hun ikke vil miste nogen i løbet af natten. Hun kommer i skole hver dag, for hun ved nu, at de andre faktisk godt kan lide hende, for præcis den fantastiske pige, hun er. Hun har lært at acceptere sig selv, og endda opdaget, at de kvaliteter en genert pige har, er ret unikke – og at det faktisk er sejt at være “anderledes” Panina har lært at sige fra, når hun skal og endda uden at være bange for at støde nogen. Hun syntes hun blev presset ud i situationer i skolen, som overskred hendes grænser, og det har hun nu selv fået sat en stopper for

Panina har arbejdet med og lært alle de redskaber, som jeg inddrager i mit arbejde med børn og unge. Mellem hver gang har der været hjemmeopgaver, som skal udføres for et positivt udfald. Panina har derfor nu en fuld “nødhjælpskasse”, som hun kan bruge af, hvis hun i fremtiden får brug for det.

Det du giver opmærksomhed får du mere af

Hvis du ikke er tilfreds med dig selv. Hvis du ikke synes du er god nok til noget, så vil du tiltrække oplevelser, som bekræfter dine opfattelser af dig selv, og det giver lavt selvværd. Det er bare noget af det, som vi ændrer i min klinik. Ved hjælp af energimedicin og helt integrations kinesiologi.

Voksne kvinder som ikke elsker og accepterer sig selv som de er, lever typisk med partnere, som heller ikke elsker dem. Elsker du ikke dig selv, kan du ikke modtage det fra andre. Og det er ret sørgeligt, for det er netop her at vi har så meget brug for kærlighed.
Børn i skolen, som hjemme lever med omsorgssvigt, vil gøre alt for at møde det samme i skolen. Det er tryghed for de børn. Derfor vil det typisk være børn, som frastøder voksne – de voksne hopper på den, de synes at det her barn er så irriterende, men lige netop det barn har så meget brug for omsorg.

Jeg ønsker Panina og hende familie alt mulig held og lykke

Det har været en gave at arbejde med Panina og hendes familie. Jeg ønsker dem alt det bedste på deres rejse. De er fantastiske mennesker, som har trodset store udfordringer og arbejdet sig igennem og ud af dem. Lige præcis det helt rigtige at gøre. Så sejt af dem, at de kaster sig ud i mit forløb for børn – og at de her vælger at blive “offentlige” for at vise, at der findes en vej ud, når dit barn har det hårdt. Skolen og hverdagen er stadig den samme, men Panina står nu stærkt i sig selv og med en tro på at alt kan løses og alt er godt. Hun kommer i skole hver dag, også de dage hvor hun ellers er træt. 

Vil du læse om mit forløb for børn med angst og lavt selvværd

Panina har gået i min klinik i Roskilde. Her har jeg åbent hver onsdag, og de resterende dage er jeg i Næstved

Er du angst for at miste, fordi du måske har haft fået et chok, så kan du få hjælp og den er effektiv og hurtig. Angstproblematikker med lavt selvværd som introvert pige der føler sig anderledes og har tankemylder, giver her en succeshistorie om en pige, som trods modsat på hjælp gjorde det og nåede i mål. Vi skal som forældre altid handle på vores børns eventuelle mistrivsel. Der er hjælp at hente – og det er til en meget billig pris – i Næstved og i Roskilde.

Læs mere om lavt selvværd her