Lille Amanda i 2.klasse på en skole i Næstved kom til mig, fordi hun var bange for rigtig mange ting – hun var fyldt med stress i kroppen og havde oven i det hele også mareridt

At være bange for mange ting

Amanda var bange for mange ting. Tordenvejr – krig – sygdom – knallerter. Og det har det med at accelerere, når først en ting er kommet til. Så får hjernen fokus på at være bange, og pludselig vil du tiltrække mere af den følelse, som er ved at overmande kroppen.

Kan du slippe af med følelsen af at være bange?

Alle børn i mit SOS forløb slipper af med følelser, som ikke er gode for dem. Det er netop derfor vi arbejder over fire gange, og netop også derfor er dit barn får hjemmeøvelser, som skal laves stort set hver dag. Og det er altså øvelser, som bare tager under 10 minutter. Nogle tager et minut:-) Amanda slap af med at være bange for alle de her ting, som hun var bange for. Det skabte overskud til at være en glad pige, som kunne være med i skolen – lige pludselig nu hver dag.

Hvis dit barn ikke sover ordentligt. Hvis dit barn er bange for ting, så er det svært at have overskud til at gå i skole. Derfor hjælper du dit barn, hvis du finder en, som kan hjælpe med søvn og alle de daglige benspænd, som tager for meget god energi.

Kan du slippe af med mareridt?

Alle børn i mit SOS forløb slipper af med mareridt. Mareridt ødelægger natsøvnen. Mareridt kan gøre dit barn bange for at sove – det giver alt for meget stress i hverdagen, og det er netop hvad vi har afhjulpet med Amanda i Næstved.

Hvordan kan dit barn slippe af med mareridt?

Ved hjælp af effektive redskaber slipper dit barn af med mareridt. Hos mig tager det fire gange, hvor vi arbejder løbende med forskellige traumeforløsende metoder. Traumeforløsende metoder som frigører kroppen af blokeringer, som har siddet fast siden den oprindelige oplevelse, har sat sig fast. Det er faktisk ret simpelt, så der er absolut ingen grund til, at dit barn skal lide af mareridt.

Kan dit barn få et bedre selvværd?

For alle de børn som kommer til mit SOS forløb, arbejder vi målrettet mod et bedre selvværd. Amanda havde, som så mange andre børn, også en følelse af ikke at være god nok til særlig meget. Det hæmmede hende i hverdagen, hvor hun konstant var nødt til at kæmpe for at være god nok. Kæmpe for at få andres anerkendelse og være på vagt overfor, hvad andre mente om hende.

Hvordan får dit barn et bedre selvværd?

Vi kan arbejde ind i kroppen, ind i underbevidstheden og skabe mere selvværd. Igen med øvelser hver dag, som koordinerer hjerne og krop med underbevidsthed, kan vi gå ind og opbygge selvværd. Ved hjælp af tankekort, hængt op i huset, med positive bekræftelser. Der findes mange effektive metoder til opbygning af selvværd, og jeg bruger mange forskellige, som passer lige præcis til det barn eller unge menneske, som sidder overfor mig.

Vil du også hjælpe dit barn med at slippe fri af følelsen af at være bange, fri af mareridt, fri af stress, er du velkommen med dit barn i min klinik i Næstved. Jeg har desværre stor ventetid i Roskilde, men mange fra Roskilde og omegn vælger at køre til Næstved, da jeg så tilbyder gode tider til alle Jer, som kommer langvejs fra.

Se mit SOS forløb her