Jeg gør netop meget ud af, at priser hos Stop og smil v Mette Knarreborg skal være for alle.

For barnet og den unge teenager op til 20 år:

En behandling for dit barn løber over fire gange i max fire måneder og koster 1900 kr. for alle fire gange. SOS trappen – vejen til dit barns trivsel.

Læs her om hvordan forløbet foregår

Bliv ordentlig eksamens klar. Et forløb over tre gange hvor der også hører en visualisering med af Helle Hirshals til kun 1700 kr. for det hele.

Hjemmebesøg i Næstved kommune til et barn med angst koster 950 kr.

Behandling for dit barn efter forløbet – OPFØLGNINGSSAMTALER – koster 475 kr.

Behandling for dit barn: FORÆLDRESAMTALE i klinik eller over FACETIME inden forløb, kun hvis det skønnes nødvendigt koster 475 kr og betales dagen før med en bankoverførsel til: 2510 – 9024471532. Nordea bank.

Klangmassage for børn i SOS forløb – 400 kr. Kun mens forløbet kører. Kan kun bestilles i klinikken.

Andre forældres oplevelser

Mens dit barn er sammen med dig, kan du få en behandling med mit infrarøde saunatæppe incl en visualisering for kun 250 kr i mit massagerum. Denne udvidelse har jeg lavet, fordi jeg oplever hvordan mange mødre er brugt og tømt for energi. Og det er så vigtigt, at du også passer godt på dig selv, så du også kan være der for dit barn. Hvis du ønsker denne behandling for dig selv mens dit barn er hos mig, sender du mig bare en SMS og jeg gør klar til dig.

Hvis du har økonomiske udfordringer samtidig med, at du har et barn med angst – skriv eller ring til mig og vi finder sammen en løsning:-) Er I tilknyttet en sagsbehandler i Næstved Kommune, kan det også være, at forløbet kan blive betalt herigennem. I undersøger det sammen med jeres sagsbehandler.

Behandlinger for mere glæde

Stressforløb for kvinder / unge 20 år + / voksne. Fire gange af 1½ time koster 3500 kr.

Traumeforløsende traumeterapi varer alt fra 1 – 1½ timer og koster 795 kr. Du får altid en Adelhardt hyldeblomst til din traumeterapi

Slip fx din tandlægeskræk ved en traumeterapi:-) Slip fx din flyskræk ved en traumeterapi:-)

EFT varer ca 50 minutter og koster 475 kr. Læs mere her om hvordan EFT kan hjælpe dig En enkelt behandling kan vise sig at være livsforandrende for dig.

Priser hos Stop og smil v. Mette Knarreborg er for alle, alle skal have en mulighed for at få hjælp

RAB Massage – behandlinger

Alle mine fysiurgiske kropsmassager koster 475 kr. Alle skal have muligheden for at få løsnet op for spændinger:-) Jeg er registreret alternativ behandler i massage, hvor du kan få dækket din massage hos mig via din sundhedsforsikring, hvis denne dækker massage. Du tjekker det med din sundhedsforsikring.

Klangmassage – 50 minutter incl påklædning koster 475 kr

Reiki – healing

Reiki healing koster 475 kr. for 50 minutter

Fjernhealing koster 125 kr. for 15 minutters behandling

Priser hos Stop og smil v Mette Knarreborg. Her kan alle være med.

Afbud efter kl. 08 eller udeblivelse samme dag koster fuld pris. Et forløb som er taget i brug, kan ikke tilbagebetales, men kan evt tilrettes efter ønske.

Her fortæller jeg om mine ydelser