Telefon nummer

30281158

Email

stopogsmil@knarreborg.com

Åbningstider

Man - Fre og søndag: 10- 18. Konsultationer i Næstved og Roskilde

EFT er simpel og nem og den gør ingen skade, og er derfor anvendelig for alle uafhængig alder. Det handler om, at du bliver koblet fra de negative følelser og tanker, som rammer dig indimellem og forhindrer dig i at nå dine mål. Du kan simpelthed fjerne årsgaen til dine begrænsede tanker og følelser.

EFT virker med det samme.

EFT kan tage et angstanfald

EFT kan give ro i kroppen

Du får en behandling i min klinik. Du lærer at bruge EFT og herfra kan du altid hive EFT frem, når og hvis du pludselig oplever angst, stress eller uro i kroppen. Det er utroligt virksomt allerede første gang.

En behandling med tankefeltsterapi varer ca. 45 minutter og koster 475 kr.

EFT energi terapi er baseret på over 3000 år gamle teknikker fra Indien og Kina. Med en let “banken” med fingrene på de samme punkter som akupunktører og zoneterapeuter bruger, kan vi behandle en lang række symptomer og uden nåle eller tryk. Vi kan altså lære at behandle os selv – også uden nødvendigvis at have en større forståelse for kroppens energisystem. EFT er meget effektiv til at frigive god energi. EFT er især effektiv de gange, hvor der er brug for at fjerne blokeringer og forhindre dit bevidste sind i at hive dig tilbage i gamle traumer.
Kroppen gemmer på oplevelser, du er blevet negativt følelsesmæssigt påvirket af. De oplevelser kan give en kraftig forstyrrelse af din krops energisystem. Hver gang du så efterfølgende bliver udsat for noget lignende, går kroppen i forsvar. Din krop vil gøre alt for, at du ikke bliver udsat for denne forskrækkelse eller påvirkning en gang mere. Dine reaktioner på dette kan fx vise sig som angst, stress eller bare en nervøs uro i kroppen. Med EFT skabes en ny positiv følelser, som hjælper dig videre i dit liv. Og det arbejde du gør med dig selv er ikke bare en investering i dig, men også i dine børn og dem, som står dig nærmest. Vi forældre er dem, som pakker vores børns basisrygsæk. Og selvom vi virkeligt gør os umage med og er bevidste om at pakke det bedste med og lægge det værste fra – så giver vi vores børn en bid med af det hele.

Jeg oplever ofte en mor eller far til en af børnene i min klinik, spørge med et undskyldende blik. “Ja, jeg har faktisk kæmpet vildt meget med lavt selvværd som ung – og gør det nok stadigvæk inde bag facaden – men jeg har aldrig fortalt det til min datter, altid rost hende og bakket hende op på alle måder… Du tror da vel ikke, at mit lave selvværd har noget med hendes lave selvværd at gøre?” Desværre jo… Hver generation ændrer noget. Men da hovedparten af det vi giver med vores børn er ubevidst, non-verbalt, indirekte og formidlet gennem vores egen adfærd og de valg vi træffer, er det at være rollemodel langt hen ad vejen en opgave, som vi løser – helt enkelt ved at være dem vi er. På godt og ondt. Bevidstheden ved så uendeligt lidt. Så at forvente og forlange af dig selv, at du med denne relativt lille motor kan ændre det hele – det er et urealistisk krav at stille dig selv. Du kan gøre dig umage for at gøre dit bedste, træffe gode beslutninger og gå foran som et godt eksempel. Med de små næsten usynlige signaler som du hele tiden udsender, de er som regel ubevidste – og det kan du ændre med EFT og traumeterapi:-)

Afhængig af hvilke udfordringer, som du oplever vil jeg også give dig punkter på kroppen, som du også selv kan trykke på. Hvis du fx oplever at mangle tillid til din fremtid, altså lider lidt af fremtidsangst skal du lave lette tryk lige under øreflipperne. Hvis du oplever angst for ikke at være god nok, skal du lave lette tryk på indersiden af knæene. Folk med dårlige knæ, har ofte problemer med selvværd. Dette er selvfølgelig udover EFT-behandlingen, men du vil opleve, at jeg tit supplerer mine enkelte behandlinger med andre givtige løsninger, som du får med hjem, så du kan blive ved med at behandle dig selv, og altid bruge dem, hvis du oplever et pludseligt ubehag. Desuden vil vi altid her også lave energibaserende øvelser med udgangspunkt i Donna Eden, for simpelthen at få dine to hjernehalvdele til at arbejde sammen. Hvis ikke de gør det, er det nemlig helt lige meget med EFT.