Velkommen hos Stop og smil

VEJEN TIL DIT BARNS TRIVSEL

Eller din vej ud af gamle traumer

Jeg er skolelærer, AKT-lærer, børnerådgiver,
traumeterapeut og RAB-godkendt massør.
Mor til 4 og mormor til 2

Min erfaring og mine uddannelser
er din garanti for kvalitet.

Jeg tilbyder – vejen til dit barns trivsel

Efter 17 år i folkeskolen, ejer jeg i dag Stop og smil. Her hjælper jeg mange børn og unge med bl.a. stress, angst og lavt selvværd tilbage til trivsel – i både Roskilde og Næstved. Ligeledes hjælper jeg dig fri af gamle traumer. Kærligt, anerkendende, imødekommende og med respekt for lige præcis dig.
Jeg tilbyder også, som RAB-godkendt massør – at du her kan bruge din sundhedsforsikring til din massage. Desuden tilbydes du klangmassage og reiki-healing.

Jeg oplever at flere og flere får utrolig meget hjælp med min Reiki-healing. Kalenderen er også åben for dig, som gerne vil passe på dig selv.

Hvem er Mette Knarreborg:

En voksen kvinde med en rejse fra angst, stress og kaos i kroppen til glæde, overskud og selvværd. En rejse jeg ikke vil være foruden, for den har gjort mig til den kvinde, som jeg i dag er. Lykkelig gift, mor, mormor, veninde til så mange søde kvinder – og ejer af Stop og smil. Skolelærer gennem 17 år, certificeret EFTMR traumeterapeut og RAB-godkendt massør.

Jeg har personlig erfaring på alle de områder, som jeg i dag hjælper andre med. Jeg er mor til 4, og har oplevet udfordringer med alle 4. Jeg er kvinde i mit andet ægteskab, og har prøvet alt hvad skilsmisse og skilsmissebørn udsættes for. Jeg er datter og søster i en familie, hvor jeg altid har følt mig alene og udenfor. Jeg har været ansat i dårlige arbejds miljøer – og udsat for ikke kompetente ledere. Jeg har været stress ramt. Jeg har – af flere omgange – været helt nede og skrabe bunden og hver gang arbejdet mig op igen.

Udvendig er jeg en stærk kvinde, men indvendig er jeg sårbar. Alt det som for de fleste kvinder er et Livsvilkår, men som vi sjældent viser.

Fyldt op af taknemmelighed over, at jeg skal og kan hjælpe så mange mennesker med at få det bedre i mit firma Stop og smil.

konflikter og raserianfald var blevet hverdag for en dreng i Næstved
Konflikter og raserianfald var blevet hverdag for en dreng i Næstved. Efter SOS forløbet er alt blevet godt. Ingen angst. Ingen konflikter og meget færre raserianfald. Og når et raserianfald skulle komme, trækker Liam redskaber frem og klarer det selv.

Case: Angst, raserianfald og konflikter

Liam var løbet sur i hverdagen. Klassekammeraterne var irriterende. Lærerne var dumme. Der var mange konflikter i skolen, og hjemme i huset i Næstved var der raserianfald. Hverdagen var kommet ind i en negativ spiral, og Liam skulle have hjælp til at komme ud af den – og det fik han:-)

Liam og hans forældre bestilte først et hjemmebesøg. De ville gerne være sikre på, at jeg var den rette til at hjælpe Liam. Og efter Liam selv sagde god for mig, begyndte SOS forløbet i min klinik.

Når man i lang tid har tænkt dårligt om mange forskellige hverdagsting, kan det være en udfordring at vende tankerne. Liam var dog meget målfast. Han havde et kæmpe stort ønske om at kunne komme hjem fra skole og være i bedre humør.

Liam havde tidligere en lærer, som han bare ikke kunne lide. Alt var irriterende, og derfor var der altid konflikter og modstand. I dag kan han rigtig godt lide denne lærer. Læreren har ikke ændret sig, men Liam ser nu alle de gode ting ved læreren.

Allerede efter to gange begyndte Liam at få det bedre. Herfra har vi “ryddet op” i forskellige udfordringer. 

Mine tanker i blogindlæg

Læs mine seneste cases og blogindlæg – der er alt fra børn og unge med angst, stress og lavt selvværd og så finder du også indlæg om reiki healing og massage.

“Nu kunne jeg være med på spejderlejr, og det har jeg aldrig kunnet før”.
“Jeg er blevet bedre til at fokusere på de gode ting”.
“Jeg er ikke mere bange for, hvad de andre tænker om mig”.
“Tingene falder altid på plads, når vi er hos dig”.
“Jeg tænker slet ikke på sygdom og død mere”.

Det, vi vander … vil gro.