Så utrolig meget i den verden, vi lever i. Jeg bruger det hele tiden – på mig selv og på min familie. Det er guld værd. Hvis min mand har ondt i ryggen, giver jeg ham reiki healing og så får han det meget bedre. Jeg kan ikke forklare det, for jeg kan jo ikke se det, men jeg kan mærke det. Jeg tilbyder i dag reiki healing i min klinik i Næstved.

Reiki healing styrker dit immunforsvar og er utrolig effektiv ved betændelsestilstande, da behandlingen kan mindske stress, give afspænding og aktivere kroppens egen evne til healing. Reiki løsner endvidere blokeringer i din krop, dæmper angst og uro, og mindsker bivirkninger og ubehag.

Hvad sker der, når jeg supplerer reiki healing med min fysiurgiske massage?

Jeg oplever ofte, at mennesker som normalt ikke kan slappe af under en massage – de kan slappe max af hos mig, fordi jeg starter massagen med at give reiki healing. Ved at give reiki healing først giver jeg kroppen ro og den kan slappe af og tage 100% imod massagen. Det er utroligt virksomt, og det er så meget noget, som stressede mennesker nyder godt af. De udbryder ofte “hold da op hvor har jeg slappet af, og det kan jeg ellers aldrig”. Det er netop supplement af reiki healing, som gør det.

Hvordan har man det efter en reiki healing?

Fælles for alle mine klienter i Næstved efter en reiki healing, er en behagelig træthed og en positiv følelse i kroppen. Reiki healing befrier os fra negative følelser og blokeringer, og efterlader dig med en følelse af ny energi til at kunne klare hverdagens forskellige udfordringer. Mange føler sig lettere og mere stressfri i kroppen.

Kan reiki healing fjerne angst?

Et reiki healings forløb kan have en stor positiv effekt på angst, så angsten kan komme ud af kroppen. Reiki healing kan både mindske angst og træthed og støtte kroppen i sin egen helbredelse. Reiki healing hjælper også positive følelser frem, og det kan også bekæmpe angst, i det negative følelser bliver mindre af healing.

Hvor sidder angst i kroppen?

Angstfølelse sætter kroppen i alarmberedskab og gør os hurtigt i stand til at flygte eller kæmpe for at overleve faretruende tanker / oplevelser. Hjertet banker hurtigere, vi sveder og ryster, vores vejrtrækning bliver hurtigere og vi spænder op i kroppen. Alt det kan reiki healing hjælpe imod. Det er ret fantastisk.

Reiki healing i Næstved

Jeg tilbyder reiki healing i min klinik i Næstved. En blid, dyb og healende behandling til en rigtig god pris, som ikke fås andre steder. Alle mine klienter får fornyet energi og ro i kroppen.

Hvor har jeg taget min uddannelse til reiki healer?

På Reiki-skolen i Græsted har Anne-Marie Risbjerg i mange år haft en helt fantastisk uddannelse. Hun tilbyder i dag også andre lignende uddannelser, og det er helt sikkert noget, som jeg også skal supplere min reiki healing med. En hel uddannelse varer ca. 2 år. Ved hvert modul får man en indvielse, som åbner op for Reiki energien. Ret fantastiske oplevelse. Jeg kan stadig huske det, selv om det efterhånden er nogle år siden. For hvert modul bliver energien kraftigere, og du bliver undervist i at anvende forskellige symboler i din healing.

Læs mere på min side om Reiki, også med priser her