Den svære samtale som virkelig gør dig bange og utryg – er ikke noget, som du selv skal klare. Vi tror at vi skal klare alt selv, selvom vores krop virkelig stresser, men det gør ikke noget godt ved os. Mens du er utryg og bange er hele din familie det også, og derfor udbyder jeg nu hjælp til dig, som har en svær samtale forude.

Her får du redskaber

Jeg har redskaberne til, at du kan komme igennem den svære samtale med ro og overblik. Jeg har erfaringer fra utallige svære samtale, både arbejdsmæssigt og privat. Jeg hjælper dig til hvordan du tager din svære samtale, så du både kan møde samtalen med ro og oprejst pande, men så du også kan gå derfra – glad og stolt.

Du må gerne begynde med at sætte ord på, hvad du gerne vil have med dig fra samtalen. Og du må gerne finde ud af, om dine frustrerende følelser er relevante og har noget med denne sag at gøre.

Opfat dit liv og dine udfordringer som en å. Lad dit liv flyde, også når det er svært. Hvis du kæmper imod, vil du opleve endnu mere modstand og stress, og det hjælper dig på ingen måde ❤️

Ligner mødet i morgen noget fra en gammel erindring

Ofte vil de udfordringer du møder idag, have en overskrift, som ligner lagrede erindringer, og derfor vil du reagere ekstra kraftigt, og glemme at den svære samtale er en ny udfordring og intet har at gøre med gamle erindringer, og derfor faktisk ikke så slem, som du måske er i gang med at gøre den ❤️

Har du fx i din opvækst har oplevet at blive gjort forkert, vil det ramme dig ekstra kraftigt, når systemet mener, at du ikke gør det godt nok som forælder til dine børn

Udfordringer med børnenes skole

Mange forældre oplever i disse år at blive presset af skolen, når deres børn fx har et højt fravær eller I forældre måske også bekriger hinanden. Skolen påstår at det er jeres skyld, at jeres barn ikke trives. Eller måske har i en pige, som er cutter og først efter lange måneder vågner skolen op, og så gør de det til jeres problem og vil gerne vide hvad I vil gøre ved det, trods I ikke er de professionelle voksne. I oplever at skolen presser jeres barn og skolen oplever, at I ikke kan opdrage jeres barn rigtigt. Hvor skal man mødes henne, når man er meget langt fra hinanden. Helst i en dialog, hvor der er respekt og et ønske om at hjælpe barnet og ikke bare placere skyld.

Hvordan kommer vi af med stress og utryghed

Hvis du skal til møde med dem, som du oplever er efter dig og du virkelig føler dig stresset og bange, hvad kan du så gøre for ikke at kæmpe imod? Den svære samtale, som ellers gør dig bange og utryg, kan gøres med overskud og ro. Du skal blot guides til det og have de rigtige redskaber med dig, så lover jeg dig, at du vil kunne tage den svære samtale uden bekymringer og stress i kroppen.

Det kan jeg hjælpe dig med i både Roskilde og Næstved. Du får professionel rådgivning, så du kan møde den svære samtale med ro og overblik og gå derfra med glæde og stolthed. Vi er sammen 1½ time og det koster dig 725 kr.