Telefon nummer

30281158

Email

stopogsmil@knarreborg.com

Åbningstider

Man - Fre og søndag: 10- 18. Konsultationer i Næstved og Roskilde

Synkronicitet er overalt, når man først får øje på det i sit liv. Det handler jo om at finde mening i tilværelsen og om tro. Efterhånden har flere og flere en oplevelse af, at der er en mening, fordi de små tilfældigheder i livet har haft stor betydning for os. Jeg tror, aller kender det der med, at man lige har tænkt på sin veninde eller sit barn, og så ringer vedkommende. Synkronicitet handler helt overordnet om at finde mening med tilværelsen og at tro på, at der findes en guddommelig plan med os hver især. Og når vi så oplever pudsige uforklarlige sammenhænge, understøtter det tilliden til, at der findes noget, der er større en os, og at vi alle har en rolle i universet.

Synkroniciteten giver mening i mit liv, efter at jeg har lært at gå på jagt efter den. Selv svære ting fra mit liv bliver nemmere at forklare, når jeg i dag kan se, hvilken forskel det har gjort for mig. Jeg blev skilt som 30-årig og den var ikke rar. Jeg stod alene med mine to små fantastiske piger og skulle nu klare mig selv med ansvaret for to børn. Skilsmissen kastede mig godt og grundigt ud i livet. Jeg måtte virkelig tage ansvar for at blive en glad mor. Jeg sagde mit job op og begyndte at læse til skolelærer. Jeg levede på SU og jeg kan med sikkerhed sige, det er nogle af de bedste år i mit liv – hvor vildt er det lige! En tilfældig kvinde fortalte mig en dag, at jeg skulle tage og læse en bog “Er du den rette for mig”, da jeg fortalte hende, at jeg aldrig i mit liv ville udsætte mine piger for endnu en skilsmisse. Bogen gjorde at jeg “smed” en daværende kæreste ud og ½ år efter mødte jeg manden i mit liv. Ja, han var helt anderledes end de fyre, som jeg tidligere var faldet pladask for, men han var den helt rigtige – og jeg er stadig lykkelig gift med ham, og har aldrig fortrudt.
For ½år siden står jeg på Espresso House i Malmø og ender med at smadre min hånd ned i porcelænsskår, som giver mig 20 sting i hånden. Det gav mig to uger i ro, lige hvad jeg havde brug for. Jeg forstod dog først flere måneder siden, at mit skolelærer job ikke var godt for mig. Jeg var konstant ked af det, stresset over et dårligt arbejdsmiljø osv. I virkeligheden var ulykken et kæmpe vink med en vognstang fra universet og et meget tydeligt tegn på, at det var tid til at komme videre.

9 almindelig synkronicitetsoplevelser:

At drømme om ting, mennesker eller dyr, som så optræder på samme måde i levende live.
At drømme om de afslutninger, som man ikke fik gjort i det bevidste liv
At være på rette sted på rette tid
At tænke på noget – og så sker det
At man går i biografen for at se en tilfældig film, der viser sig at handle om noget, man selv bokser med og man får den hjælp man manglede.
At få lige præcis den besked eller hjælp, du har brug for, på det helt rigtige tidspunkt.
At møde den helt rigtige person på det helt rigtige tidspunkt
Gentagende oplevelser som får dig på sporet af det helt rigtige for dig
Masser af mærkelige, men helt rigtige kærlige sammentræf

Så hvad skal du gøre:
Start med at tænke tilbage på vigtige begivenheder i dit liv, og mærk efter, om dit liv giver mening lige nu. Går dit liv gevaldigt meget op ad bakke – måske du skal finde en anden måde at leve dit liv på.

Hvis ikke dit liv giver mening lige nu – hvad skal der så til for, at det kommer til at give mening. Det er første skridt:-)

Næste skridt er at gå på synkronicitetsjagt. Kig efter øjeblikke af meningsfuldhed i din dagligdag, aha oplevelser, eller læg særligt mærke til god kemi mellem dig og andre, måske fremmede på din vej. I går mødte var jeg tilfældigt i bad efter træning med en anden kvinde, som havde lige den farve håndklæder, som jeg går og leder efter – og så var den ovenikøbet bio-håndklæder og det er jo lige mig – aha – og så fik jeg også snakket med en sød kvinde og hele vejen ud af fitness-centret gik jeg og smilede…

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.