Hos mig finder du et bredt udvalg af behandlinger, alle med det formål, at du skal få det bedre. Jeg glæder mig til at tage imod dig, og hjælpe dig lige hvor du er. I foråret har jeg målrettet et forløb til at blive ordentlig eksamens klar for de unge trængte mennesker.

Reiki Healing i Næstved

Reiki er healende energi i dybeste forstand. Reiki healing aktiverer kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv. Energien går til de dybeste planer af dig, hvor eventuelle sygdomme har deres oprindelse. Healingen virker hvor modtageren har mest brug for den, den frigør energiblokeringer, renser kroppen for affaldsstoffer og arbejder for at genoprette balancen.

Læs mere her

Fysiurgisk RAB massage og klangmassage – i Næstved

Fysiurgisk massage er effektiv og dybdegående massage. Klangmassage masserer på celle-niveau og er utrolig stress forløsende. Hovedpine. Hold i nakken. Muskelspændinger. Fordøjesesproblemer. Stress. Jeg klarer det hele. Hvilken type massage du skal vælge, afhænger blandt andet af, hvor alvorlige og dybe dine spændinger er, eller om du også er stressramt.

Læs mere her

SOS trappen til trivsel: forløb for børn og unge med angst og lavt selvværd – i Roskilde og Næstved

Kærligt – anerkendende – imødekommende – og med respekt. Her er ingen fordømmelse. Her er alle børn og unge unikke med hver deres fantastiske egenskaber. Vi opløfter. Vi forløser traumer. Vi bygger et nyt selvværd op. Vi sender angsten på retur. Vi finder ind til kernen, hvor livsglæden og overskuddet hele tiden har været. Mit forløb for børn og unge med angst og lavt selvværd er helt unikt og gennemarbejdet over de sidste fem år. Og der kommer hele tiden ny viden til.

Læs mere her om selve forløbet

Bliv ordentlig eksamens klar i Næstved og Roskilde

Vil du gerne opleve at have ro i kroppen op til eksamen – og under eksamen?
Vil du gerne være tilfreds med dig selv, uanset andres forventninger?
Vil du også gerne have overskud til andre ting i eksamens perioden?

Alt det her får du bl.a.
Redskaber til ro og kontrol med din krop
Frigørelse af traumer fra tidligere dårlige oplevelser med eksamen
Opbygning af selvværd og tro på dig selv
Healing til at opnå ny og god energi i hele kroppen
En specielt tilrettet visualisering målrettet din koncentration til eksamen, udviklet af Helle Hirshals.
Forståelse for kroppens mekanismer, når du føler alt er imod dig, og en guidning til hvordan du kan opnå en bedre forståelse.

Behandlinger for mere glæde – i Næstved og Roskilde

Stressforløb for kvinder / unge 20 år + / voksne. Beslut at nu skal du altså begynde at leve dit liv uden uro og stress og måske angst.

Læs mere her om forløbet


Slip din tandlægeskræk og slip din flyskræk – så bestiller du en traumeterapi.

Traume-terapi – i Næstved og Roskilde

Hvordan kan du vide om du er traumatiseret? Hvis du er traumatiseret efter at have været i – eller været vidne til – en ekstremt stressende situation, udviser du måske et væld af symptomer. Måske er du meget urolig med et højt angst niveau og aktiveret alarmberedskab, eller du kan være følelses- og handlemæssigt lammet. Uanset – er der hjælp at hente – og den bedste måde til at forløse traumer i din krop, er naturligvis at blive behandlet med traumeterapi. Skræddersyede, inspirerende og og respektfulde traumeterapier med tilstedeværelse, humor, tryghed og masser af håb.

Læs mere her

Hvad er EFT – Emotional Freedom Technique i Næstved og Roskilde

Sådan anvender du EFT: Først identificerer du et problem. Herefter giver vi problemet et nr. fra 1-10, hvor 10 er der hvor problemet føles kraftigt. Så laver vi en setup-sætning: “Selvom om jeg føler mig nervøs ved at skulle fremlægge for hele klassen, så er jeg god nok som jeg er”. Herefter begynder ”tapping” sekvensen, hvor du tapper på meridianpunkterne. Til sidst evaluerer vi problemet. Kroppen føles lettere.

EFT kan altså så meget her

Alle behandlinger hos mig er individuelle. Jeg målretter alle behandlinger efter dig eller dit barns udfordringer og benytter de mest effektive metoder og behandlinger.