• EFTMR behandling. EFT (Emotional Freedom Technique) er et terapeutisk værktøj, der skaber hurtige skift i vores tanker. EFT-tapping er særdeles velegnet til bearbejdning af angst hos børn. EFT er det mest udbredte redskab inden for energipsykologien, og blåstemplet i DK som anerkendt behandlingsredskab. Derudover er Matrix Reimprinting et skarpt redskab, som hurtigt og effektivt kommer ind til essensen og får fat i det traumatiske splitsekund, der stadig styrer dig og din hverdag. Beslutninger , du har levet dit liv efter på basis af dine overbevisninger, kan slippes og ændres til nyt.
  • Samtaleterapi / tanketerapi – målrettet dit barns behov og udfordringer.
  • Matrix lydterapi er vibrationel medicin, der skaber positive forandringer i vores energetiske felt ved at bringe os tilbage fra disharmoni til harmoni. Således en metode til at slippe usunde vibrationer i dit felt. 
  • Reiki healing
  • Holistisk Kostrådgivning
  • Rådgivning om åndedrættet og søvnen
  • Hjælp til selvhjælp . Dit barn får arbejde med hjem.

Så hvad er EFT egentlig for noget? Ligesom kinesisk medicin bygger EFT på den tanke, at følelsesmæssige og fysiske symptomer opstår, fordi der er sammenbrud i vores energisystem. Du tapper blidt med dine fingre på akupunkturpunkter, primært på hovedet og hænder og verbaliserer det, du ønsker at skabe bevidsthed om, og som du finder uhensigtsmæssigt. FØLELSESMÆSSIG FØRSTEHJÆLP EFT betragtes som en følelsesmæssig førstehjælp, der får dig til at tænke rationelt ved at skabe skift i din bevidsthed, så du kan skabe mulighed for at slippe det, der låser dig fast. Du lærer tapping-punkterne og får dem med hjem, så du kan tappe på dig selv, hvis du oplever en svær dag.

VI ARBEJDER MED DIN UNDERBEVIDSTHED. Ved behandling med EFT kommer du ind i din underbevidsthed og finder de dybereliggende årsager til dine reaktionsmønstre. EFT er således et godt alternativ til dig, der ikke blot ønsker at forstå, men også ønsker at ændre din negative overbevisning, så du kan give slip på din ubalance/sygdom.
VORES TANKER STYRER – Vi ved i dag, at vores celler påvirkes af vores tanker og overbevisninger, det vil sige, vi er rent faktisk selv er i stand til at ændre vores liv – Hvad enten dine tanker og følelser drejer sig om mobning, had, fortiden, nutiden, fremtiden, andre mennesker eller dig selv, så reagerer dine celler på dine resonanser, og dette indvirker direkte på dit velbefindende.
EFT lukker op for nye muligheder for at ændre og finde ind til essensen, let, legende, blidt og kærligt. Succesraten på EFT behandling er, afhængig af kilde ca. 80%

Hvad siger Bruce Lipton ”Vores positive og negative overbevisninger påvirker ikke kun vores helbred, men også alle andre aspekter af vores liv, fx når vi hver dag lever med angst. Det at lære at styre sit sind for at fremme vækst er livets hemmelighed.” VORES HJERNEBØLGER KOMMER I BALANCE. Eksperter i biofeedback Donna Bach og Gary Groesbeck har opdaget, at vores hjernebølger under anvendt EFT udviser hurtige og betydningsfulde ændringer. De mønstre i hjernen, der er forbundet med stress, angst og stærke følelser, bliver kraftigt reduceret, og begge hjernehalvdele kommer i balance.

Alle behandlinger hos mig er individuelle. Jeg målretter behandlingen efter dit barns udfordringer og benytter de mest effektive metoder og behandlinger.