Telefon nummer

30281158

Email

stopogsmil@knarreborg.com

Åbningstider

Man - Fre: 9- 18 og søndag

EFT er simpel og nem og den gør ingen skade, og er derfor anvendelig for alle uafhængig alder. Det handler om, at du bliver koblet fra de negative følelser og tanker, som rammer dig indimellem og forhindrer dig i at nå dine mål.

EFT virker med det samme.

EFT kan tage et angstanfald

EFT kan give ro i kroppen

Du får en behandling i min klinik. Du lærer at bruge EFT og herfra kan du altid hive EFT frem, når og hvis du pludselig oplever angst, stress eller uro i kroppen. Det er utroligt virksomt allerede første gang.

En behandling med tankefeltsterapi varer ca. 45 minutter og koster 475 kr.

EFT energi terapi er baseret på over 3000 år gamle teknikker fra Indien og Kina. Med en let “banken” med fingrene på de samme punkter som akupunktører og zoneterapeuter bruger, kan vi behandle en lang række symptomer og uden nåle eller tryk. Vi kan altså lære at behandle os selv – også uden nødvendigvis at have en større forståelse for kroppens energisystem. EFT er meget effektiv til at frigive god energi. EFT er især effektiv de gange, hvor der er brug for at fjerne blokeringer og forhindre dit bevidste sind i at hive dig tilbage.
Kroppen gemmer på oplevelser, du er blevet negativt følelsesmæssigt påvirket af. De oplevelser kan give kraftig forstyrrelse af din krops energisystem. Hver gang du så efterfølgende bliver udsat for noget lignende, går kroppen i forsvar. Din krop vil gøre alt for, at du ikke bliver udsat for denne forskrækkelse eller påvirkning en gang mere. Dine reaktioner på dette kan fx vise sig som angst, stress eller bare en nervøs uro i kroppen.

Afhængig af hvilke udfordringer, som du oplever vil jeg også give dig punkter på kroppen, som du også selv kan trykke på. Hvis du fx oplever at mange tillid til din fremtid, altså lider lidt af fremtidsangst skal du lave lette tryk lige under øreflipperne. Hvis du oplever angst for ikke at være god nok, skal du lave lette tryk på indersiden af knæene. Folk med dårlige knæ, kan ofte problemer med selvværd. Dette er selvfølgelig udover EFT-behandlingen, men du vil opleve, at jeg tit supplerer mine enkelte behandlinger med andre givtige løsninger, som du får med hjem, så du kan blive ved med at behandle dig selv, og altid bruge dem, hvis du oplever et pludseligt ubehag. Desuden vil vi altid her også lave energibaserende øvelser med udgangspunkt i Donna Eden, for simpelthen at få dine to hjernehalvdele til at arbejde sammen. Hvis ikke de gør det, er det nemlig helt lige meget med EFT.