En behandling tager ca 45-60 minutter og koster 395 kr. Denne meget lave pris gælder hele 2021 og i 2022 gælder den stadig, da så mange andre priser i samfundet stiger. Jeg vil gerne hjælpe så mange børn som muligt og derfor tilbyder jeg en lav pris for en høj service med maksimalt udbytte. Jeg arbejder normalt kun med barnet og derfor kan du køre eller gå en tur, imens vi arbejder. Når vi er færdige, vil jeg fortælle dig om forløbet og hvad vi har aftalt for videre forløb, både i min klinik og hjemme hos Jer. Hvis dit barn ønsker, at du bliver – så bliver du:-)

Hvis du har økonomiske udfordringer samtidig med, at du har et barn med angst – skriv eller ring til mig og vi finder sammen en løsning:-)

Allerede første gang får dit barn en poleret sten med hjem, et tigerøje. Et tigerøje giver selvtillid og mod til at springe ud i nye situationer. Det skærper sanserne og giver barnet jordforbindelse. Stenen kan også give ro i situationer, der føles uoverkommelige for barnet. Vi snakker efter behandlingen om, hvordan I kan bruge stenen derhjemme.

Et tigerøje koster typisk omkring 60 kr i butik, men jeg giver stenen med gratis, da det kan være til stor hjælp for et barn med forskellige udfordringer. Jeg har også andre sten i min klinik, men tigerøjet er en rigtig god begyndelse:-)

Jeg har også udvalgte homøopatiske midler, fortrinsvis for en bedre søvn og for ro i sind og hoved.