Hvor skal jeg starte;-) Jeg er så mange ting. Jeg er mor til fire børn og mormor til – foreløbig – en lille dreng. Jeg er oprindelig uddannet markedsøkonom og arbejdede i mine unge dage hos Apple Computer som marketingkoordinater. Jeg skulle dengang ikke have børn. Jeg lå vandret og min karriere drønede derudad i kanonfart, lige indtil jeg blev gravid med den første. Det blev noget af en omvæltning og en endnu større en, da hun kom til verden og ændrede mig for bestandigt. Jeg blev godt og grundig forelsket i min lille pige og ret hurtigt besluttede jeg, at jeg ikke skulle tilbage til det job. Jeg gik hjemme med hende i tre år og tog nogle beslutninger, som i dag har ført mig til den person jeg er.

Jeg har derfor været skolelærer og AKT-lærer i 15 år. Jeg har alle årene arbejdet med børn med angst. Jeg har været børnerådgiver hos Børns Vilkår, mens jeg også har arbejdet i skoleregi. Jeg har også her hjulpet utallige børn med angst. Det er blevet mit liv.

Som barn havde jeg selv angst i en turbulent familie, og jeg gik alene med det og havde hver dag en kamp. Derfor er det også rimelig nemt for mig at sætte mig ind i, hvordan et barn med angst har det. Med mine egne personlige oplevelser, kombineret med den viden jeg har erhvervet mig, har jeg allerede mange redskaber, i mit arbejde med børn med angst.

Mens jeg har arbejdet som skolelærer og fået mine fire børn har jeg gennem årene taget mange forskellige uddannelser. Alle uddannelser har jeg taget fordi det har interesseret mig. Nu kan jeg kæde alle mine uddannelser sammen og bruge dem i mit arbejde med børn i min klinik.